Vaske og male huset utvendig før salg

På denne siden finner du eksempel på tidligere henvendelse sendt oss i DinByggpartner AS.

Vask og mal av hus

Vår bolig på 345m2 skal selges etter sommeren og vi ønsker i den forbindelsen å male huset.

Det er en stund siden boligen ble malt sist, så her må det påregnes endel skrapearbeid også. Vi ønsker at huset vaskes og males. Vi ønsker at vinduer skal males, så ønsker vi et separat tilbud på maling av gjerde. Vi har ikke kjempe dårlig tid, men om mulig ønsker vi å få dette utført i løpet av sommerferien.

Info: Mann / Asker / Male hus Bærum

Ønsker du en tilsvarende jobb utført?

 
 

Kontakt oss om du trenger å få utført arbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om Din Byggaprter AS

Hvem er vi?

Som kunde av DinByggpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres. Vi gjør det aller meste av innvendig oppussingsarbeid som oppussing av kjøkken, snekkerarbeid, gulvlegging, gulvsliping, malerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid. Vi tar oss selvfølgelig også av totaloppussing av hjem.

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.