Totaloppussing av hus og leiligheter

Totaloppussing av din bolig

Trenger du hjelp til å pusse opp hele leiligheten eller huset?

Ønsker du å totalrenovere eller pusse opp hele leiligheten eller huset? Da kan det være behagelig å benytte et firma som håndterer det hele. DinByggpartner tar seg av hele prosessen for deg. Vi koordinerer alle håndverkere og sørger for at arbeidet går smertefritt. Vi utfører alt arbeid som elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, maling, sparkling, sliping, flislegging, legging av gulv, utskifting av dører og vinduer og mye mer. Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal utføres. Som kunde av oss får du en fast kontaktperson, dette er din kontaktperson gjennom hele prosjektet.

Vi har lang erfaring med å lede små og store oppussingsprosjekter. Skal hele boligens pusses opp? Kontakt DinByggpartner så ordner vi det hele. Vi har kompetanse og erfaring til å lede hele prosjektet, vi sørger for all planlegging og koordinering med alle involverte håndverkere. Vi sørger for at alle håndverkere er på plass til rett tid i prosessen og at arbeidet utføres som avtalt. Til avtalt tid og pris.

Vi har vårt eget lager på Fornebu som ofte benyttes til mellomlagring ved større prosjekter der mange forskjellige materialer må benyttes for å få utført arbeidet. På denne måten får vi effektivisert arbeidet og vi har enkelt tilgang på materialer til alle arbeidere gjennom hele prosessen og slipper ventetid.

Totaloppussing eller totalrenovering av hus eller leilighet kan være en krevende jobb, men det er også en av de jobbene vi i DinByggpartner liker aller best. Her får vi ofte tatt del i planlegging og får muligheten til å komme med kreative ideer til hvordan ting kan løses på beste måte. I tillegg til å utføre arbeidet ønsker ofte våre kunder at vi tar oss av hele prosessen med bestilling og transport av materialer. Vi har gode innkjøpspriser på de aller fleste materialer og har gode innkjøpsavtaler med flere norske dør- og vindusprodusenter.

En fast kontaktperson: Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en større jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker norsk eller engelsk etter eget ønske og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Ønsker du tilbud på Totalrehabilitering eller totaloppussing av din bolig? Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt for en uforpliktende befaring der vi får sett på arbeidet. Basert på denne befaringen vil vi oversende vårt tilbud på totaloppussing av ditt hus. Hos oss får du alltid et skriftlig pristilbud.

Inspirasjonsbilder - Totaloppussing

Eksempler på Totaloppussing

  • Totaloppussing av kjellere og loft.
  • Innvendig totaloppussing av leiligheter og hus.
  • Utvendig totaloppussing av hus.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du ønsker tilbud på totaloppussing av din bolig – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Totaloppussing av hus i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare totaloppussing. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Totaloppussing, Totalrenovering, Totaloppussing av hus,  Totaloppussing pris, Totaloppussing leilighet, Totalrenovering av loft, Utvendig totaloppussing av hus

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi totaloppusser boliger

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.