Skifte kledning og etterisolere

Skifte kledning og etterisolering av hus

Bytte bordkledning? Vi skifter kledning på dine vegger raskt og effektivt.

Vårt lille land er svært værutsatt, generelt har vi mye vær. Sol og varme, vind og regn, kulde og snø, og dette fører til mye raskere slitasje på kledningen.

Jo lenger du venter, jo dyrere kan det bli. Mange av husene vi jobber på er på overtid når det gjelder vedlikehold eller bytte av kledningen, kontrollerer du at kledningen ikke er «dårlig» oftere, så slipper du muligens å måtte skifte ut hele kledningen. Vi skifter kledning på boliger i Oslo, Asker og Bærum.

En av de vanligste årsakene til manglende vedlikehold av kledning er at ikke så mange vet hvor eller hva de skal se etter på kledningen. Sjekk overflatene. Er det mye sprekker? Mangler det dryppkant på stående kledning? Kan eventuell beis lett skrapes vekk med neglen? Da er det fare for at fuktighet vil trenge inn i panelet. Veggene trenger en ny overflatebehandling!

Kontroller langs vinduer, dører og nedre del av kledning ekstra nøye etter tegn på råte. Har kledningen blitt mørk og flekkvis grønn er det ofte tegn på at soppsporer prøver å etablere seg. Prøv å stikk panelet med en skrutrekker eller en syl, går spissen lett inn har kledningen begynt å råtne. Da er det på tide å skifte kledning på huset.

Skal du skifte kledning og etterisolere ytterveggene i boligen din, er det derfor svært lønnsomt samtidig å sørge for en ny og effektiv vindtetting. Ingen andre enkeltstående tiltak kan gi større energibesparelse dersom du bor i et eldre og utett hus. Normalt legger vi inn 5 eller 10 cm ekstra isolasjon når vi skifter kledning. Etter at veggen er lektet ut, isolert og ny vindpapp/vindsperre er påmontert er det bare maling av huset som gjenstår.

Hva koster det å skifte utvendig kledning? Mange ringer oss og lurer på om vi kan gi en pris direkte på telefonen, dessverre er dette vanskelig å svare på før vi har tatt en rask titt på huset ditt, dette er blant annet avhengig av om du har liggende eller stående panel, hvor mange vinduer som eventuelt må flyttes ut dersom det etterisoleres, om vindskier byttes ut etc..

Ønsker du å skifte kledning eller etterisolere huset? Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring.

Inspirasjonsbilder - Skifte kledning

Eksempler på snekkerarbeid

  • Montering og skifting av vinduer. Montering og skifting av dører.
  • Utskifting av bordkledning, panel og isolasjon.
  • Utskifting av vindskier og blikkenslagerarbeid.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du skal skifte utvendig kledning – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Innvendig isolering - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare bytting av kledning. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Skifte bordkledning, Skifte panel hus, Skifte av kledning, Bytte av kledning, Etterisolering av hus, Skifte kledning og isolasjon, Skifte liggende panel, Skifte stående panel, Bytte kledning

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi skifter kledning på hus..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen