Terrasser og plattinger i Asker til avtalt pris.

Bor du i Asker og ønsker ny platting på plen eller ny terrasse? Da er vi klare for oppdrag. Hos oss får du fastpris på bygging av platting, slik at du har en konkret pris å forholde deg til.

Det er mange måter å bygge en platting på, derfor er det viktig at arbeidet planlegges før arbeidet starter. Både størrelse og form er viktig, samtidig som det er viktig at vi forsikrer oss om at grunnen tåler både nedbør og frost. Vi har lang erfaring med å bygge plattinger i Asker og selvfølgelig også behjelpelige med forslag om dere skulle være usikre på hvordan den beste utformingen er til deres nye platting.

Skal plattingen legges rett på bakken er det viktig at det er tilstrekkelig med drenerende masse under slik at regnvannet forsvinner. Fiberduk eller ugressduken stopper må legges i bunn slik at sollyset stoppes fra å nå jorden og ugress hindres i å gro under plattingen. Plattinger med høyde under 50cm er ikke søknadspliktige så lenge den totale størrelsen er under 50m2.

Skal plattingen bygges høyere over bakken er stolpefundament en god løsning, her må det graves minst 50-60 cm. Det er også lurt å legge en markisolerende plate helt i bunnen for å sikre at telen ikke kommer under og løfter stolpene.

Å bygge plattinger og andre utendørsprosjekter i Asker, er noe av det vi i Dinbyggpartner liker aller best.
Vi elsker å kunne jobbe ute i sommerhalvåret, i tillegg til at vi raskt ser resultater av arbeidet vi gjør.

Mange kontakter oss for å få pris på bygging av platting. Normalt gir vi alltid fastpris på arbeidet, men vi er selvfølgelig avhengige av å vite størrelse, utforming og helst litt om grunnen plattingen skal bygges på. Det enkleste er å avtale en rask befaring slik at vi får sett på arbeidet, få dager etter befaringen vil vi oversende vårt tilbud.

Ønsker du å bygge ny platting i Asker eller kanskje skifte ut den gamle plattingen? Hos oss får du selvfølgelig gratis og uforpliktende befaring – tilbud innen kort tid!

Inspirasjonsbilder - Bygging av platting i Asker

Eksempler på snekkerarbeid

  • Bygging av plattinger i Asker og utskifting av plattinger.
  • Utskifting av rekkverk og terrassebord.
  • Bygging og utskifting av terrasser i Asker
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!
 
 

Kontakt oss om du ønsker å bygge terrasse eller platting i Asker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Bygge platting til fast pris - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen
Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utvendig snekkerarbeid. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Asker)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Bygge platting, Pris på ny platting Asker, Skifte veranda, Utskifting av dårlig planker, Bygging av rekkverk Asker.

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi skifter kledning på hus..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen