Tømrer og snekkerarbeid

Utvendig snekkerarbeid

Trenger du en snekker? Vi utfører alt av utvendig snekkerarbeid.

Vi utfører alt  av store og små snekkeroppdrag utvendig, enten det er et lite eller stort prosjekt. Vi utfører i all hovedsak oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Våre snekkere og tømrere utfører oppdrag i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.

Utvendig snekring og tømring kan være så mangt, og vi  er derfor opptatt av å få frem at vi kan hjelpe deg uansett hva du ønsker utført.

Vi starter gjerne med en kostnadsfri og uforpliktende befaring hvor vi ser på prosjektet og dine ønsker. Sammen definerer vi prosjektet og etter kort tid mottar du et skriftlig pristilbud fra vår prosjektleder.

Hos Dinbyggpartner har du en og samme norsktalende prosjektleder fra start til slutt, enkelt for oss og trygt for deg. Typiske utvendige snekkeroppdrag er bytting av panel, bygging av platting osv. Mulighetene er mange!

Ved å sette bort en slik jobb til oss i Dinbyggpartner, kan du være trygg på at jobben blir skikkelig utført. Våre snekkere har lang erfaring fra alle typer utvendige oppdrag og vet hva som skal til for at vi alle blir fornøyd, både du som kunde og oss som bedrift. Vi vet at det er en jungel av tilbydere der ute, derfor er vi opptatt av å gi deg trygghet når du skal velge en snekker eller tømrer til ditt utvendige prosjekt. Vi vet at hvert eneste oppdrag er like viktig, det er gode referanser vi lever av!

Kontakt oss idag for et godt tilbud på ditt snekkeroppdrag!

Inspirasjonsbilder - snekker

Eksempler på snekkerarbeid

  • Bygge plattinger, terrasser og levegger
  • Flytter og monterer nye vegger, dører m.m
  • Montering og skifting av vinduer. Montering og skifting av dører.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en snekker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Snekkerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare snekkerarbeid. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Snekker, Snekkerarbeid, Etterisolering, Snekkerarbeid hus, Fasade snekker, Snekker skifte kledning, Snekker bygge terrasser, Bygge platting,  Skifte dører og vinduer, Snekker med gode referanser, Snekkere, Bygge gjerder