Maling av garasje

Trenger garasjen å males?

Vi maler din garasje til avtalt tid og pris. Vi vasker, skraper og maler garasjer.

Skal du male garasjen eller male huset ditt i år og vil gjerne ha noen til å gjøre jobben raskt og til en god pris? Da kan du ta kontakt med oss i dag! Vi utfører utvendig maling av garasjer i Oslo, Asker, Bærum til avtalt tid og pris.

Pris: Som kunde velger du selv om vi skal jobbe med «Timepris» eller «Fastpris» når vi skal male din garasje. De fleste av våre kunder foretrekker forutsigbarhet som fastprisen gir. På denne måten vet våre kunder alltid hva sluttkostnaden blir på arbeidet. Vi kan også gi deg tilbud inkludert alt av materialer om dere ønsker at vi skal stå for innkjøp av dette. Maling av garasje er et typisk utendørsarbeid, som vi gjør i sommerhalvåret, og da gjelder det å booke tid i god tid før prosjektet skal utføres.

Gode håndverkere er godt å ha, men gode håndverkere er også stort sett fullbooket. Derfor anbefaler vi at sesongarbeid som utvendig maling av garasje, avtales i god tid før sesongen starter. Slike oppdrag bookes gjerne lang tid i forveien, slik at sommeren ofte er fullbooket for vår del. Ta derfor kontakt så raskt som mulig, slik at vi kan gi deg et pristilbud og legge ditt prosjekt i kalenderen allerede nå, dersom du velger oss.

Om garasjen din er ny eller gammel, trenger den uansett regelmessig vedlikehold. Dette kan du selvfølgelig gjøre selv, men du vil oppleve at det tar tid og krefter. I tillegg kommer tiden du må bruke på å kjøpe inn maling og utstyr. Vi har gode avtaler med ledende leverandører og utsalg innen maling, og vi vet hva vi skal kjøpe inn, både når det gjelder pris og kvalitet.

Tenk så flott å komme hjem til en nymalt garasje, uten å ha tatt i en malerpensel! Du kan fokusere på din jobb og din familie, og vi fokusere på det vi liker aller best, nemlig kvalitet og gjennomføringevne på våre prosjekter.

For å oppsummere: Trenger din garasje sårt et malingstrøk, kontakt Dinbyggpartner og få jobben gjort. Skal du male garasjen innvendig, hjelper vi deg selvfølgelig med det også! Alle garasjer trenger også jevnlig vedlikehold, både innvendig og utvendig!

Inspirasjonsbilder - Male hus

Eksempler på maling av hus

  • Maling av garasjer, hus og utskifting av råttent treverk.
  • Maling av vinduer og dører
  • Maling på betong og murverk
  • Fasaderehabilitering, husmaling og fasademaling

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til å male ditt hus – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maling av hus, garasjer og gjerde i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av garasje, Skraping av garasje, Garasjevask, Male garasje utvendig, Innvendig maling av garasje

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi maler garasjer utvendig..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen