Male hus i Hurum? Vi maler ditt hus!

Vi maler i hovedsak hus, tomannsboliger, rekkehus og sameier i Hurum.

Mange ringer å lurer på hva prisen er for å male et hus: Dessverre er det ikke så lett å gi en pris uten at vi har tatt en rask titt på huset som skal males, prisen varierer utifra hvor mye detaljer det er på huset som skal males og selvfølgelig på om det krever mye eller lite grunnarbeid som skraping, pussing etc. før malerarbeidet kan starte.

Som kunde velger du selv om vi skal male ditt hus i Hurum med «Timepris» eller «Fastpris» De fleste av våre kunder foretrekker forutsigbarhet som fastprisen gir. På denne måten vet våre kunder alltid hva sluttkostnaden blir på arbeidet. Vi kan også gi deg tilbud inkludert alt av materialer om dere ønsker at vi skal stå for innkjøp av dette.

Vår målsetting er å utføre alt av arbeid til høyeste kvalitet, samtidig som vi tilstreber å gi kunden et prisgunstig tilbud. Vi er fleksible og gir våre kunder personlig service. Hos oss får du din egen kontaktperson som sørger for at ditt maleoppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Når vi maler et hus i Hurum er grunnarbeid og skikkelig maling viktig. Noen hus trenger mye arbeid før vi kan starte med selve malingen, for eksempel skraping, pussing eller utskifting av panel. Andre hus trenger kanskje bare en skikkelig vask før vi setter i gang med pensel og maling.

Vi lever av fornøyde kunder, derfor er vi alltid opptatt av å levere en kvalitet på arbeidet som tilsvarer den vi ville valgt å utføre hjemme hos oss selv. Vi er alltid nøye med å overholde tidsfrister, samtidig som vi vet at våre kunder er opptatt av både kvalitet og god pris.

Noen av områdene vi maler hus i Hurum: Filtvet, Holmsbu, Sætre, Tofte, Fuglebakk, Holmsbustøa, Klokkarstua, Rødtangen, Rønningen, Strømhella, Sørstranda, Verket

Inspirasjonsbilder - Male hus i Hurum

Eksempler på maling av hus

  • Maling av hus og utskifting av råttent treverk.
  • Maling av vinduer og dører
  • Maling på betong og murverk
  • Fasaderehabilitering, husmaling og fasademaling

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til å male ditt hus i Hurum – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maling av hus, garasjer og gjerde i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare maling av hus. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Hurum)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av hus Hurum, Maling av fasade, Maling av kledning, Maling av rekkehus Hurum, Maling av vinduer, Maling av dører,  Male hus utvendig, Male hus pris Hurum, Maling av murfasader, Male rekkehus