Utvendig maling av hus i Asker

Trenger ditt hus i Asker å males?

Har du en bolig i Asker du ønsker å få malt utvendig? Da har du kommet til rett malerfirma!

Noe av det vi liker aller best hos Dinbyggpartner, er utvendig maling av hus i Asker. Våre malere har yrkesstolthet og det er tydelig å se! Det er en helt spesiell følelse å oppgradere fasaden på et helt hus i løpet av noen dager. I tillegg får vi muligheten til å jobbe ute i det fri, og er vi ekstra heldige er det også flott vær.

Sommerhalvåret kan være ganske hektisk for oss. Da maler alt fra små enetasjes hus til store villaer i Asker. Vi jobber raskt og målbevisst og gir deg alltid valuta for pengene. Det at sesongen er kort gjør at mange malerfirmaer får fulle ordrebøker tidlig på året, så om du tenker på å male huset ditt, ta kontakt med oss så tidlig som mulig slik at vi kan booke nettopp ditt prosjekt i kalenderen.

Hos oss er det en selvfølge å tilby våre kunder fastpris på arbeidet. Fastpris gir deg som kunde forutsigbarhet, slik at du slipper overraskelser med tanke på prisen. Ønsker våre kunder at arbeidet utføres på timer kan vi gjøre dette også. Vi er fleksible – det viktigste er at du som kunde blir fornøyd!

Når vi maler hus i Asker er grunnarbeid og skikkelig maling viktig. Noen hus trenger mye arbeid før vi kan starte med selve malingen, for eksempel skraping, pussing eller utskifting av panel. Andre hus trenger kanskje bare en skikkelig vask før vi setter i gang med pensel og maling.

Velger du Dinbyggpartner til malingsprosjektet skal du være trygg på at vi gir deg de riktige rådene for akkurat ditt hus, slik at det går mange år før du igjen må male huset.

Noen av områdene vi maler hus utvendig i Asker: Billingstad, Bjerkås, Bondibråten, Dikemark, Gullhella, Heggedal, Holmen, Håkavik, Landøya, Nesvangen, Sjøstrand, Sververen, Vollen

Inspirasjonsbilder - Male hus i Asker

Eksempler på maling av hus

  • Maling av hus og utskifting av råttent treverk.
  • Maling av vinduer og dører
  • Maling på betong og murverk
  • Fasaderehabilitering, husmaling og fasademaling

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til å male ditt hus i Asker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maling av hus, garasjer og gjerde i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Asker)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av hus Asker, Maling av fasade, Maling av kledning, Maling av rekkehus Asker, Maling av vinduer, Maling av dører,  Male hus utvendig, Male hus pris Asker, Maling av murfasader