Utvendig maling av hus

Trenger huset å males?

Vi maler ditt hus til avtalt tid og pris. Vi vasker, skraper og maler hus.

Trenger huset ditt maling i år?
– Er det mange år siden sist huset ditt fikk en omgang maling?
– Begynner malingen å flasse av?
– Da er det på tide å planlegge husmalingen!

Husmaling er en jobb vi i Dinbyggpartner gjerne tar på oss, dette er prosjekter vi tar på oss med stolthet! Dinbyggpartner har lang erfaring med malingsprosjekter og kan bistå deg i prosjektet, vi kommer gjerne på en uforpliktende og gratis befaring. Vi utfører utvendig maling av hus i  i Oslo, Asker og Bærum.

Utvendig maling av hus er en typisk jobb for sommerhalvåret, da vi er avhengig av tørt og varmt klima. Det er selvfølgelig variasjoner fra år til år, men normalt males hus utvendig fra april til september. Dette gjør at mange malere har fulle ordrebøker tidlig på året, så om du tenker på å male huset ditt, ta kontakt med oss så tidlig som mulig slik at vi kan booke nettopp ditt prosjekt i kalenderen.

Hos oss er alt arbeidet inkludert i prisen, vi gir deg en fast pris for hele prosjektet.

Tips til deg som skal male huset

Her får du litt guiding om hvordan du bør gå fram når huset skal males.

Grunnarbeid er viktig når huset skal males.
Noen ganger er det nok å vaske fasaden før maling, andre ganger er det nødvendig å skrape eller slipe av gammel maling før ny maling påføres. En skikkelig kvalitetsmaling kan trygt anbefales. Ved å velge en billig maling sparer du penger der og da, men på lang sikt må du male oftere, og da er du jo like langt.

Mange tenker at å male huset er noe man gjør selv, kanskje med hjelp av en god nabo eller to. Vi får ofte telefoner fra huseier som har startet på et malingprosjekts, men som har innsett at det var mer jobb enn de hadde beregnet. Når vi setter i gang med å male et hus, er vi flere malere på et prosjekt. Dette gjør at vi blir ferdig raskere og du blir en fornøyd kunde. Velger du å sette bort jobben med å male huset til oss, slipper du å tenke på vasking, skraping, grunning osv i tillegg til at du slipper å stå i mange dager på å en stige eller å leie et dyrt stillas.

Tips før huset skal males.
Ubehandlet eller ny kledning skal grunnes, uavhengig av behandling etterpå. Grunning etterfulgt av to fyldige toppstrøk er optimalt. Da tar du godt vare på huset. Hus som tidligere er malt eller beiset skal ikke grunnes, Dette gjelder selvfølgelig om husets underlag er intakt. Ved skraping til bart trevirke ved løs maling, skal området skrapes og pusses før grunning og maling. Hus som tidligere er malt behandles med maling, hus med dekkbeis kan behandles med dekkbeis eller maling.

Inspirasjonsbilder - Male hus

Eksempler på maling av hus

  • Male hus og utskifting av råttent treverk.
  • Maling av vinduer og dører
  • Maling på betong og murverk
  • Fasaderehabilitering, husmaling og fasademaling

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til å male ditt hus – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maling av hus, garasjer og gjerde i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av hus, Maling av fasade, Maling av kledning, Maling av vinduer, Maling av dører,  Male hus utvendig, Male hus pris

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi maler hus utvendig..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen