Er det på tide å få malt huset?

Vi male ditt hus til avtalt tid og pris.

Å male et hus kan ha flere fordeler, som å forbedre utseendet, beskytte huset mot vær og vind, og øke verdien på huset. Det kan også være nødvendig hvis malingen er skadet eller utdatert.

Før du maler et hus, er det viktig å forberede overflaten. Dette kan innebære å fjerne gammel maling, reparere skader i treverk og fylle eventuelle hull eller sprekker. Det kan også være nødvendig å vaske veggene og fjerne eventuelle mugg eller sopp.

Når overflaten er forberedt, kan du begynne å male. Det anbefales å bruke høykvalitets maling som er egnet for utendørsbruk. Det kan være lurt å bruke to eller flere strøk for å sikre at malingen dekker godt og varer lenger.

Tiden det tar å male et hus kan variere avhengig av størrelsen på huset, tilstanden til overflaten, og hvor mange strøk som brukes. Det kan ta fra noen dager til flere uker å fullføre prosessen.

Det kan være lurt å få flere tilbud fra forskjellige malere for å sammenligne priser og kvalitet på tjenestene, og sørge for at du velger en erfaren og pålitelig maler.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Maling av hus pris 2023

Hvor mye koster det å få malt huset profesjonelt?

Prisen for å male et hus kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på huset, tilstanden til overflaten, og hvilken type maling som brukes. Generelt kan prisen for å male et hus variere fra noen tusen kroner til flere titusener av kroner, avhengig av disse faktorene. Se også: Hva koster det å male et hus?

Faktorer som kan påvirke prisen inkluderer:

  • Størrelse: Prisen kan variere avhengig av størrelsen på huset. Jo større huset er, desto mer maling vil det kreve, og desto dyrere vil det være.
  • Tilstanden til overflaten: Prisen kan variere avhengig av tilstanden til overflaten. Det kan være nødvendig å utføre mer forberedelsesarbeid, som å fjerne gammel maling eller reparere skader, hvis overflaten er i dårlig form.
  • Malingstype: Prisen kan også variere avhengig av hvilken type maling som brukes. Høykvalitets maling kan koste mer enn billigere alternativer.

Hvor lang tid tar det å male et hus?

Hvor lang tid bruker vi på å male ditt hus?

Tiden det tar å male et hus kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på huset, tilstanden til overflaten og hvor mange strøk som brukes. Generelt kan det ta fra noen dager til flere uker å male et hus, avhengig av disse faktorene.

Før du maler huset, er det viktig å forberede overflaten. Dette kan innebære å fjerne gammel maling, reparere skader i treverk og fylle eventuelle hull eller sprekker. Det kan også være nødvendig å vaske veggene og fjerne eventuelle mugg eller sopp. Dette kan ta fra en dag til flere dager avhengig av tilstanden til huset.

Når overflaten er forberedt, kan du begynne å male. Det anbefales å bruke høykvalitets maling som er egnet for utendørsbruk. Det kan være lurt å bruke to eller flere strøk for å sikre at malingen dekker godt og varer lenger. Tiden det tar å male et hus vil variere avhengig av størrelsen på huset, men som en generell tommelfingerregel, kan et vanlig enebolighus ta fra 4 til 7 dager for å bli malt.

Hvordan male huset utvendig

Generell trinn-for-trinn-guide for å male et hus utvendig:

Forbered overflaten: Begynn med å fjerne gammel maling og reparere eventuelle skader i treverket. Dette kan gjøres ved å bruke en malingsoppløser eller en høytrykksspyler, men vær oppmerksom på at dette kan være en tidkrevende og arbeidskrevende prosess. Det kan også være nødvendig å fjerne eventuell mugg eller sopp ved å bruke en spesiell muggrens og tørke veggene grundig. Fyll eventuelle hull eller sprekker med trefylling eller sparkel, og sand overflaten for å få en jevn finish.

Fjern eller beskytt elektrisk utstyr: Fjern alle lyskontakter og stikkontakter, eller beskytt dem med tape for å unngå å få maling på dem. Dette er viktig for å unngå elektrisk sikkerhetsrisiko når du maler.

Dekk til omgivelsene: Legg plast eller presenninger rundt huset for å beskytte blomsterbed og annen beplantning, samt å unngå at malingen spruter på vegger eller vinduer på naboeiendommene. Det kan også være lurt å dekke til vinduer og dører med plast eller avispapir for å unngå å få maling på glasset.

Begynn å male: Begynn å male med en børste eller rull i hjørnene og rundt vinduene og dørene. Dette vil gjøre det lettere å male omgivelsene og unngå søl. Bruk deretter en rull for å male resten av huset. Start fra toppen og jobb deg nedover. Det kan være lurt å bruke flere strøk for å sikre at malingen dekker godt og varer lenger.

Tørk av og fjern beskyttelsesmateriell: Etter at malingen har tørket, fjern plasten og tape og tørk av eventuelle malingflekker. Gjenopprett elektrisk utstyr som du fjernet tidligere.

La malingen tørke: La malingen tørke i henhold til produsentens anbefalinger før du tar i bruk eiendommen. Dette kan ta fra noen timer til flere dager, avhengig av været og type maling brukt.

Hvor lenge varer maling på hus?

Hvor lenge kan du forvente at malingen på huset holder?

vor lenge maling på et hus vil vare, avhenger av flere faktorer som kvaliteten på malingen, hvor godt den er forberedt, hva slags vær den utsettes for, og hvor ofte det blir malet. I gjennomsnitt kan man forvente at en kvalitetsmaling på et hus vil vare i 10-12 år, men det kan være lenger eller kortere avhengig av faktorene nevnt.

Det er viktig å vedlikeholde malingen ved å male over tidligere maling før den blir for slitt. Dette kan bidra til å forlenge levetiden til malingen.

Det kan være lurt å inspisere huset regelmessig for å se etter tegn på skade eller slitasje, og å utføre touch-ups hvis det er nødvendig. Dette kan bidra til å forlenge levetiden til malingen.

Det kan være lurt å velge høykvalitets maling som er egnet for utendørsbruk, samt å velge en maling med UV-beskyttelse for å beskytte mot solens skadelige UV-stråler.

Inspirasjonsbilder - Male hus

Eksempler på maling av hus

  • Maling av hus og utskifting av råttent treverk.
  • Maling av vinduer og dører
  • Maling på betong og murverk
  • Fasaderehabilitering, husmaling og fasademaling

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til å male hus – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maling av hus, garasjer og gjerde i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av hus, Maling av fasade, Maling av kledning, Maling av vinduer, Maling av dører,  Male hus utvendig, Male hus pris

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi maler hus utvendig..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen