Utvendig malerarbeid

Alt av utvendig malerarbeid

Vi utfører det meste av malerarbeid! Maling av hus, garasjer, vinduer mm..

Vi utfører alt innen utvendig malerarbeid både på mur og tre. Vi påtar oss maleroppdrag som maling av hus, grunnmur, kledning, vegger, dører, vinduer, terrasse, garasje, utehus, dukkehus og mye mer. Det er som billigere å vedlikeholde enn å renovere, derfor er det viktig at malerarbeidet utføres proaktivt og ikke preventivt.

Vi har malere klare for utvendige maleroppdrag i Oslo, Asker og Bærum. Så er du lei av malere som ikke møter opp til avtalt tid? Våre malere har respekt for din tid og dine verdier. Bruker du DinByggpartner til malerarbeidet kan du være trygg på at du engasjerer hardt arbeidende, pålitelige og dyktige malere.

«Alle kan male selv» er det mange som tror, men dette er et fagfelt som andre fagfelt. Det krever mange års utdannelse og lang erfaring for å mestres. Nøyaktighet og renslighet er viktig for å oppnå kvalitet. Vi har også god ekspertise innen maling av tak, dørkarmer og vinduskarmer.

Skal du male hus?
Har du ny eller ubehandlet kledning må denne grunnes umiddelbart, helst innen tre uker. Kledningen skal grunnes uavhengig av hvilken type behandling du velger. Grunning og to fyldige toppstrøk!
Er huset ditt tidligere behandlet med maling, beis eller dekkbeis skal det ikke grunnes. Kledning med flassende maling må skrapes og pusses før den grunnes. Hus som tidligere er behandlet med maling vedlikeholdes med maling, mens hus som tidligere er dekkbeiset kan dekkbeises eller males.

DinByggpartner vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos oss slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger at ditt maleroppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Inspirasjonsbilder - Utvendig malerarbeid

Eksempler på Utvendig malerarbeid

  • Maling på bygningsplater og paneler.
  • Maling av vinduer og dører
  • Maling på betong og murverk
  • Fasaderehabilitering, husmaling og fasademaling

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger utvendig malerarbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maling av hus, garasjer og gjerde i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av hus, Male garasje, Maling av fasade, Male grunnmur, Maling av terrasse, Vindusmaling, Maling av dører, Maling av gjerde

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører utvendig malerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen