Etterisolering av bolig i Røyken

Isolering av boliger i Røyken

Vi etterisolerer din bolig i Røyken, raskt og effektivt.

Det gjelder å spare på den varmen vi har klart å opparbeidet inne i den kalde årstiden, så vi ikke  «fyre for kråka»

Om det ikke er foretatt utbedringer i en eldre bolig, vil isolasjonen i veggene betydelig dårligere enn i tilsvarende moderne hus. Vi har lang erfaring med etterisolering av boliger i Røyken. Det enkleste tiltaket vi kan gjøre for å få det varmere i et eldre hus er å tette for trekk og sørge for at det er tilstrekkelig med isolasjon i veggene.

Skal boligen etterisoleres utvendig er det anbefalt å ta bort den gamle kledningen slik at man har kontroll og tilgang på veggen som skal isoleres. Gammel papp, vindsperre eller platelag fjernes normalt slik at man kommer helt inn til bindeverket. Er den gamle isolasjon i veggene tørr, støvfri og fortsatt er spenstig slik at hulerom fylles godt er det ikke behov for å bytte ut den gamle isolasjonen.

Ved etterisolering av yttervegger lekter vi ut ytterveggen (bygger ut veggen) slik at det er plass til den nye isolasjon. Hvor mye som kan lektes ut er litt avhengig av vindusplassering, takutstikk etc. Normalt lekter vi ut vegger 10 cm ved etterisolering. Da påføres det 10 cm med ny isolasjon i tillegg til den isolasjonen som allerede finnes. Utenpå isolasjonen monteres det vindsperre. Blir luften i isolasjonen forstyrret av vind, reduseres egenskapene drastisk. Derfor legges det en vindsperre utvendig som hindrer vinden å trenge gjennom isolasjonen.

Etterisolering av boligen gir deg lavere energiutgifter og bedre bo komfort. I tillegg kan energitiltaket forbedre energimerket på boligen. Hus bygget før 80-tallet har ofte behov for etterisolering.

Vurderer du å etterisolere din bolig i Røyken? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på isoleringsarbeid.

Noen av områdene vi etterisolerer boliger i Røyken: Nærsnes, Røyken, Slemmestad, Spikkestad, Åros, Bødalen, Båtstø, Midtbygda, Øvre Hallenskog, Sydskogen, Østskogen

Inspirasjonsbilder - Etterisolering Røyken

Eksempler på isolasjonsarbeid

  • Isolering av loft og gulv.
  • Etterisolering av yttervegger.
  • Utskifting av blikk, vannbrett, vannbord m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger etterisolering av din bolig i Røyken – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Innvendig isolering - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare isoleringsarbeid. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Røyken)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Etterisolering utvendig Røyken, Isolering av loft, Isolering av gulv, Isolering av yttervegger Røyken, Isolering av tak, Etterisolering fra innsiden, Bytte kledning Røyken, Etterisolering av loft, Isolasjon rundt vinduer