Blikkenslager

Utfører alt av blikk arbeid

Ved behov for blikkenslager på våre prosjekter, ordner vi det hele.

Renovering er ofte et samarbeid mellom flere aktører, det krever godt samarbeid og kommunikasjon gjennom hele byggeprosessen. Ofte er det behov for en blikkenslager når man gjør utvendig endringer på huset. Dette kan være utskifting av panel, takrenner og annet blikkarbeid.

Vi samarbeider bare med faste blikkenslagere, vi benytter alltid de samme blikkenslagerne på alle våre prosjekter. Dette betyr at din kontaktperson i DinByggpartner tar hele dialogen og koordinering av arbeidet med blikkenslageren. Siden det alltid er de samme blikkenslagerne som utfører arbeid på våre prosjekter går både dialogen og prosessen smertefritt, slik at vi ikke risikerer at arbeidet stopper opp slik det ofte kan gjøre når håndverkere må vente på hverandre.

Typisk blikk arbeid vi utfører for våre kunder er: Utskifting av takrenner, blikkarbeid forbundet med tak og piper. Utskifting av blikk i overganger som lekker m.m

Er du kunde av DinByggpartner og trenger å få utført blikkarbeid? Ta kontakt med din kontaktperson så vil vedkommende koordinere med våre blikkenslagere å sørge for at arbeidet blir utført som avtalt.

Inspirasjonsbilder - Blikkenslager arbeid

Eksempler på Blikkenslager arbeid

  • Utskifting av takstein og takplater.
  • Takrenner og nedløp
  • Pipebeslag, overgang tak-takrenner og vindski

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en blikkenslager – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Blikk og tak - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare Blikkarbeid.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Blikkenslager, Takrenner, Pipebeslag, Blikkenslagerarbeid, Blikkenslagerverksted, Taktekking, Beslag, Tak, Blikk