Typiske henvendelser

Eksempler på tidligere henvendelse

På denne siden finner du eksempel på tidligere henvendelse sendt oss i DinByggpartner AS. Har du en tilsvarende jobb du ønsker utført? Vi leverer kvalitet til en god pris!

Male gamle vinduer + hus utvendig / Male bolig utvendig før salg / Maling av vegger og tak i oppgang for Borettslag / Male hus utvendig i Asker / Sparkling og maling av stue og 2 soverom / Maling av innvendig trapper i Asker / Tak på baderom trenger sparkling og maling / Bygge rullestolrampe / Vaske og male hus utvendig før salg / Male 75 kvadrat leilighet i Oslo sentrum / Oppussing av soverom / Maling av kontorer / Sparkling av vegger / Sparkle glassfiberstrie / Sparkle og male vegg pris / Oppussing før salg /

Ønsker du en tilsvarende jobb utført?

 
 

Kontakt oss om du trenger en gulvsliper – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om Din Byggaprter AS

Hvem er vi?

Som kunde av DinByggpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres. Vi gjør det aller meste av innvendig oppussingsarbeid som oppussing av kjøkken, snekkerarbeid, gulvlegging, gulvsliping, malerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid. Vi tar oss selvfølgelig også av totaloppussing av hjem.

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.