Totalrenovering av din bolig

Totalrenovering av hus

Trenger du hjelp til å puss pusse opp hele leiligheten eller huset?

Dinbyggpartner tar også på seg store oppdrag, for eksempel totalrenovering av bolig.
Ved slike store prosjekter fokuserer vi på kvalitet og måloppnåelse i alle ledd, helt fra vårt første møte med deg som kunde, til ferdigstillelse av prosjektet. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så finner vi sammen en god løsning du blir fornøyd med!

Dinbyggpartner har solid erfaring med renovering av hus og leiligheter, og tar gjerne på oss totaloppussing av din bolig – hele eller deler av deres bolig! Vi sørger vi for å få gjort mest mulig innen for ditt oppussingsbudsjett, enten du har et lite eller stort budsjett. Velger du å engasjere DinByggpartner kan du føle deg trygg på at arbeider blir gjennomført til avtalt tid og pris, samtidig som du slipper å forholde deg til håndverkere. Vi organiserer alt av håndverkergrupper og tar oss av hele prosjektet fra start til ferdigstillelse.

Pusse opp hele boligen? Vi bistår deg i å pusse opp hele eller deler av din bolig. Vi koordinerer alle nødvendige arbeidere som omfatter alt fra tømrere, rørleggere, murere og elektrikere.Du forholder deg kun til din faste prosjektleder, som sammen med deg vil sørge for at dere oppnår det resultatet dere har drømt om.

Praktiske og smarte løsninger? Når man velger å pusse opp en bolig er det mye man skal tenke på. Vi benytter vår erfaring og hjelper deg med å finne de beste og mest praktiske løsningene til ditt prosjekt.

Inspirasjonsbilder - Totaloppussing

Eksempler på Totalrehabilitering

  • Totaloppussing av kjellere og loft.
  • Innvendig totaloppussing av leiligheter og hus.
  • Totalrehabilitering av hus og leiligheter

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du ønsker tilbud på totaloppussing av din bolig – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Totaloppussing av hus i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare totaloppussing. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Totaloppussing, Totalrenovering, Totaloppussing av hus,  Totaloppussing pris, Totaloppussing leilighet, Totalrenovering av loft, Utvendig totaloppussing av hus