Oppussing Vinderen

Oppussing Vinderen

Oppussing Vinderen – Oppussing til avtalt tid og pris.

Bor du på Vinderen og ønsker hjelp til oppussing av ditt hus eller din leilighet? Vi er et solid og ærlig bygge- og oppussingsfirma. Vårt firma utføre alt innen oppussingsarbeid på Vinderen og i resten av Oslo. Vi hjelper deg med alt fra totalrenovering og større oppussingsarbeid på Vinderen til oppussing av enkeltrom. Uansett om du har en stor eller liten jobb gir vi deg gjerne et uforpliktende tilbud på arbeidet.  Vårt firma har både kontor og lager på Fornebu, så vår reisevei ut til Vinderen er både kort og vi har trolig allerede prosjekter som pågår i ditt nærområdet.

Hver tredje nordmann som går med planer om å pusse opp kommer aldri ordentlig i gang med arbeidet. Oppussing er i mange tilfeller både lønnsomt og smart. Det kan både øke boligverdien  og ikke minst bo komforten. Ønsker du selv å sette igang arbeidet med oppussing kan det være lurt å ikke starte på flere rom samtidig. Prøv å alltid sluttføre det oppussingsarbeidet du har startet på før du går over til et nytt prosjekt.

En fast kontaktperson: Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en større jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker norsk eller engelsk etter eget ønske og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Alle faggrupper du trenger for oppussing Vinderen

Vi har samlet alle faggrupper du trenger for å pusse opp din bolig på Vinderen.

Alle faggrupper samlet: Hos oss slipper du å forholde deg til mange forskjellige faggrupper, vi renoverer din bolig på Vinderen uten at du behøver å forholde deg til noen andre enn din kontaktperson. Vi stiller med alle faggrupper som kreves for å få utført ditt oppdrag. Vi stiller opp på kort varsel og møter alltid opp til avtalt tid.

Hvordan planlegge oppussing i Oslo? Sett gjerne opp et budsjett for deg selv når du skal pusse opp, dette gjelder uansett om du skal utføre arbeidet selv eller om du ønsker å benytte en håndverksbedrift. Ta høyde for uforutsette utgifter, dette kan både gjelde materialer som ikke er beregnet eller ekstra arbeid som skulle oppstå underveis.

Ønsker du hjelp til arbeidet utfører vi alt innen oppussingsarbeid på Vinderen til avtalt fastpris. Vi kan stille med de aller fleste faggrupper som blant annet maler, snekker (utskifting av dører og vinduer og mye mer), gulvlegger, flislegger, rørlegger, elektriker og mye mer.

Oppussing av bolig - Oppussing Smestad

Noen av oppdragene vi utfører

Totalrenovering: Totaloppussing av hus, Oppussing av leiligheter og hus, Oppussing av gamle hus, Oppussing av kjellere, Oppussing av loft.

Fasaderenovering: Utskifting av kledning, Montering av stående kledning, Montering av liggende kledning, Utskifting av vinduer, Etterisolering, Pussing av fasade.

Generell Oppussing: Maling av vegger, Maling av tak, Legging av gulv, Gulvavretting, Utskifting av dører.

BaderomTotalrehabilitering av bad, Flislegging av bad, Utskifting av innredning, Utskifting av varmtvannsbereder.

Store og små oppdrag på Vinderen

Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, det er fornøyde kunder vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver gang vi får anledning! Se bilder av arbeid vi har utført eller les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Kontakt oss for fastpris på oppussing (Vinderen)

Vi utfører oppussingsarbeidet til avtalt tid og pris. Hos oss får du en fast prosjektleder som koordinerer hele jobben og alle involverte håndverkere. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på oppussing. Vi kommer selvfølgelig på gratis befaring om det er ønskelig.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du vurderer hjelp til oppussing (Vinderen) – Gode referanser, kvalitet og god pris!

Oppussing - Oppussingsarbeid i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussing.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Vinderen)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Oppussing før salg, Oppussing av leilighet Vinderen , Oppussing av stue, Oppussing av soverom, Oppussing Vinderen , Oppussing av gamle hus, Oppussing av kjeller Vinderen , Oppussing av loft, Oppussing av trapp, Oppussing av  kjøkken, Oppussing av bad, Oppussing av gang

Om Vinderen

Vinderen (alternativ, eldre skrivemåte Vindern) er et strøk helt sydøst i bydel Vestre Aker i Oslo. Strøket er primært et boligstrøk og har mange eneboliger. T-banen har et stoppested her, Vinderen stasjon, som ligger på Holmenkollbanen. Ved T-banestasjonen finnes det også et mindre butikksentrum med ulike butikker og kafeer.
Mer informasjon hos wikipedia