Innerdører / Ytterdører på Bestum

Bytte og montering av dører på Bestum.

Vi leverer, bytter og monterer dører i din bolig.

Din bolig på Bestum vil før eller siden ha behov for utskifting av dører eller vinduer. Det som er viktig for at denne prosessen skal gå raskt og effektivt er god planlegging av prosjektet. Først er det naturlig å ta en befaring for å finne ut hvilket behov dere har for nye dører (innerdører/ytterdører). Mål må deretter tas for å sikre at dørene blir riktige og så må dørene settes i bestilling så snart du har bestemt deg for at dette arbeidet skal gjøres. Leveringstid på dører varierer mye, enkelte innerdører har vi tilgang til umiddelbart og de kan plukkes direkte hos våre leverandører og byggvarehus. Ytterdører og spesialdører er det som regel lenger leveringstid på.

Vi leverer dører fra et stort utvalg norske kvalitetsleverandører til svært konkurransedyktige priser. Vi har innkjøpsavtaler med både Monter, Maxbo og Dør og Vindu på Rud slik at vi har god tilgang på dører fra leverandører som Swedoor, Scanflex , Diplomat, Solid, Tundøren, Gilje, Opus m.m

Bor du på Bestum og ønsker å få skiftet ut dine innerdører eller din ytterdør kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt tid og pris. Vi stiller opp på kostnadsfri befaring på Bestum og gir deg gjerne pris på bare arbeidet eller både arbeid og materialer om det er ønskelig. Våre montører er klare til å utføre arbeidet på kort varsel, enten det er kun en dør eller om det er flere dører som skal skiftes ut. Dersom du er usikker på hvilke dører som passer best til din bolig kan vi bistå med veiledning og rådgivning slik at vi finner en dør som passer dine ønsker.

Hvorfor burde man skifte ytterdør?
Ytterdører kan skiftes ut for å forbedre inneklimaet i boligen og ikke minst for å redusere energiforbruket eller for å dempe støy utenfra. Mange gamle ytterdører isolerer dårlig  (høy U-verdi) og er ofte dårlig innbruddssikret. Mange velger også å skifte ytterdør av estetiske hensyn, ønsker du et nytt uttrykk på huset kan ytterdøren være et godt sted å starte. Det som er viktig når du skal velge ny dør med unntak av utseende er at den burde isolere godt. Vi har tilgang på dører fra de aller fleste leverandører.

Hvorfor burde man skifte innerdører?
Stilskifte i boligen krever ofte utskifting av innerdører. Innerdører velges ofte basert på stilen som velges i resten av boligen. Skal du modernisere boligen med et litt «stivere» uttrykk velger mange av våre kunder å gå for slette dører, samtidig har det blitt mer populært med dører i fargen klassisk hvit (tidligere standard farge på dører er bomull). Bor du i en eldre bolig ønsker du muligens dører med mer klassisk utseende. Uavhengig av utseende på dørene kan det være fornuftig å tenke på om du har noen spesielle krav til dørene. Innerdører kan kjøpes formpresset/lette dører som er ganske rimelige, ønsker du litt mer kvalitetsfølelse på dørene er kompaktdører eller heltredører å foretrekke.  Når det gjelder lydisolering vil disse dørene fungere forskjellig, samtidig anbefaler vi dørkarmer med dempelist dersom du ønsker å redusere lydgjennomgangen ytterligere.

Levetid på ytterdører og innerdører.
Når det gjelder levetid på dører skiller vi på teknisk levetid, funksjonell levetid, estetisk levetid og økonomisk levetid.

  • Teknisk levetid: Dette er tiden det tar å slite ut døren, brukstid er avhengig av kvalitet på materialene, utførelse, brukerbelastning, vedlikehold o.l
  • Funksjonell levetid: Dette er tiden det tar til døren ikke lenger oppfyller sin opprinnelige funksjon.
  • Estetisk levetid: Dette er tiden det tar til døren ikke lenger er estetisk tilfredsstillende.
  • Økonomisk levetid: Dette er den reelle levetiden som kan forventes, men vil alltid være kortere enn teknisk levetid. Typisk når det er mindre gunstig å vedlikeholde døren enn å skifte den ut.

Det går ofte flere tiår mellom hver gang vi skifter ut dørene hjemme, så derfor kan det være lurt å bruke litt ekstra tid på å velge de rette dørene for akkurat din bolig. Tenk gjennom farger, funksjon og stil.

Inspirasjonsbilder - innerdører og ytterdører

Eksempler på utskifting av dører

  • Montering og utskifting av ytterdører, terrassedører eller balkongdører.
  • Montering og utskifting av innerdører og støyreduserende innerdører.
  • Ytterdører, branndører, støyreduksjon.
  • Utskifting av blikk, vannbrett, vannbord m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du ønsker tilbud på utskifting av dører på Bestum – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Gulvlegger i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utskifting av dører i Oslo. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Bestum)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Montere ytterdør Bestum, Skifte gammel dør, Bytte inngangsdør, Skifte ytterdør Bestum, Bytte balkongdører, Skyvedører, Bod dører, Montere verandadør, Skifte terrassedør Bestum, Skifte altandør, Skifte ut inngangsdør, Bytte ytterdør, Bytte verandadør