Gulvleggerfirma Røa

Legging av gulv Røa

Gulvlegger Røa

Utskifting av gulv på Røa – Vi legger gulv til avtalt tid og pris!

Har du et hus eller en leilighet på Røa du ønsker å få lagt nytt gulv i? Vi legger alt av gulv for våre kunder som laminat, parkett og tepper. Vi er et solid og ærlig bygge- og oppussingsfirma. Vårt firma utføre alt innen oppussingsarbeid på Røa og i resten av Oslo.

Vårt håndverksfirma utfører alt av gulvleggerarbeider for våre kunder på Røa og i resten av Oslo. Vi utfører arbeid for privatkunder, bedrifter og offentlig sektor. Vi både leverer og monterer alt av gulvbelegg som laminat, parkett, vinylbelegg, linoelum og tepper. Er det behov for å avrette gulvet? da kan vi også bistå med gulvavretting.

Vi hjelper deg med alt fra totalrenovering og større oppussingsarbeid på Røa til oppussing av enkeltrom. Uansett om du har en stor eller liten jobb gir vi deg gjerne et uforpliktende tilbud på arbeidet.  Vårt firma har både kontor og lager på Fornebu, så vår reisevei ut til Røa er både kort og vi har trolig allerede prosjekter som pågår i ditt nærområdet.

Vi hjelper både privatpersoner og bedrifter med nytt gulv. Våre dyktige gulvleggere kan behandle gulv i alle typer og sikrer deg et flott resultat hver gang! Vi legger også gulvvarme. Gulvvarme gir en behagelig og  jevnt fordelt varme over hele flaten, og du får større frihet til å innrede boligen, da du ikke behøver å ta hensyn til radiatorer. Varme i gulvet er stadig mer brukt. Det finnes flere varmesystemer som kan benyttes, varmematter, varmefolie, varmekabler eller resirkulerende varmvann. Skal du legge nytt gulv har du en unik mulighet til å legge gulvvarme.

Ønsker du hjelp til arbeidet utfører vi alt innen oppussingsarbeid på Røa til avtalt fastpris. Vi utfører alt arbeid som elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, maling, sparkling, gulvsliping, flislegging, legging av gulv, utskifting av dører og vinduer og mye mer.

En fast kontaktperson: Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en større jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker norsk eller engelsk etter eget ønske og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Vi utfører både store og små oppdrag

Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, det er fornøyde kunder vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver gang vi får anledning! Se bilder av arbeid vi har utført eller les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Kontakt oss for fastpris på gulvlegging (Røa)

Vi utfører oppussingsarbeidet til avtalt tid og pris. Hos oss får du en fast prosjektleder som koordinerer hele jobben og alle involverte håndverkere. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på oppussing. Vi kommer selvfølgelig på gratis befaring om det er ønskelig.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en gulvlegger (Røa) – Gode referanser, kvalitet og god pris!

Oppussing - Oppussingsarbeid i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare gulvlegging.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Røa)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Gulvlegger, Legging av parkett Røa, Legging av laminat Røa, Bytte gulv, Gulvlegging, Bytte parkett, Legge linoleum, Legge gulv pris Røa, Legge heltregulv, Heltreparkett, Stavparkett