Ofte Stilte Spørsmål & Svar

Gulvvarme fungerer fint sammen med både tregulv, parkett og laminat. Forutsetningen
er bare at temperaturen ikke blir for høy (maks 27 grader) og at varmen fordeles jevnt
under hele gulvet. Vi kan levere og montere gulvvarme separat eller sammen med gulv,
lister etc.

Her er det flere muligheter, for eksempel helsparkling eller montering av gipsplater. Vi har mange slike oppdrag i løpet av året og kan vurdere hva som er best til akkurat ditt prosjekt.

Alle tilbud inkluderer beskrivelse av arbeidet som er avtalt. Derfor er det viktig at både vi og du som kunde går gjennom tilbud og arbeidsbeskrivelse før arbeidet starter. Normalt er alle tilbud gitt med fastpris, dette for at du som kunde skal ha forutsigbarhet. I enkelte tilfeller vil deler av arbeidet kunne utføres på timer.
Materialer faktureres ofte etter forbruk, men også her vil vi kunne gi en fastpris.

Vi stiller gjerne med materialer. Som kunde hos oss står du fritt til å velge om du ønsker å kjøpe inn materialer som skal benyttes, enten du ønsker å kjøpe alle materialene eller om du har kjøpt inn deler av materialene og ønsker at vi skal kjøpe inn resten. Vi stiller gjerne med alle materialer, både med innkjøp, frakt og eventuelt tilbakelevering om det skulle vise seg at det blir for mye. Normalt tar vi ingenting for frakt og henting av materialer, enten det gjøres en eller 5 ganger utover 15% påslag for å dekke våre
kostnader.

Om det kan legges nytt gulv rett oppå et gammelt gulv avhenger av hvor mye skjevheter det er i gulvet. Ofte går det helt fint å legge nytt gulv rett oppå det gamle gulvet, i enkelte tilfeller er vi avhengige av å avrette undergulvet før det kan legges nytt gulv.

Skal bærevegger flyttes eller rives er det viktig at det bygges ny bæring eller ny bærevegg før den gamle rives. På denne måten slipper man å utsette konstruksjonen for manglende støtte når opprinnelige bærevegg tas bort. Det er også viktig å beregne spenn og dimensjoner på bjelkelag før man flytter en bærevegg. Når bærevegger skal flyttes eller rives er dette arbeid du ønsker å få utført av fagfolk. Ta kontakt så finner vi en god og riktig løsning.

Bruk av dampsperre må sees i sammenheng med hvordan resten av bygget er bygget. Først på slutten av 60-tallet ble det vanlig å bruke dampsperre.  Nye hus som oppføres skal og bør ha dampsperre mot kalde flater. Dette er typisk yttervegger, kaldloft etc.

Hvis kjellerrom skal brukes til varig opphold, skal det ha godkjent rømningsvei. Har ikke kjelleren direkte utgang gjennom en dør til det fri, skal rommet (alternativt annen hvert rom om flere er innredet) ha et vindu som tilfredsstiller kravene som rømningsvei. I henhold til gjeldende bestemmelser må vinduet i åpen stilling ha en fri åpning der høyde og bredde til sammen utgjør minst 1,5 meter. Bredden må samtidig være minst 0,5 meter og høyden minst 0,6 meter. Dersom vinduet er mer enn 1 m over gulvet, kan man f.eks. plassere et solid og stabilt møbel permanent under vinduet.

Ja, dersom den vanntette membranen under eksisterende fliser er intakt, vil det i de fleste tilfeller være mulig å legge nye fliser oppå de gamle. Dersom det er et eldre bad (12-15 år gammelt eller eldre) er flis på flis en litt dårlig løsning, da eventuelle varmekabler, membran/tettsjikt og sluk har begrenset levetid. Slike oppdrag har vi god erfaring med, og det er en rimelig og enkel måte å fornye badegulvet på.

Fliser kan som de aller fleste andre materialer males, men det kreves at det gjøres et grundig forarbeid før malingen kan starte. Først må flisene vaskes med kalkrens. Deretter bør du vaske to ganger med et kraftig rengjøringsmiddel. I flisene er det naturlig fett som må vaskes bort. På en flis som ikke er helt ren vil malingen lettere flasse. Behandlingen må imidlertid anes som en midlertidig løsning, for det er ingen garantier for at det vil vare over tid.

Som kunde av DinByggpartner AS forholder du deg bare til din faste kontaktperson dersom vi står for hele jobben. Da har du et navn å forholde deg til og et telefonnummer du kan ringe direkte om det skulle være noe underveis. Din kontaktperson sørger for all kommunikasjon med alle som arbeider på stedet og formidler informasjon til og fra deg som kunde. Våre prosjektledere er tilgjengelig hele døgnet.

Vi er kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres. Vi liker å si at vi kan hjelpe med alt, vi vil ihvertfall forsøke! For det meste gjør vi innendørs og utendørs oppussing og rehabilitering. Ta kontakt med dine ønsker så finner vi sammen en god løsning.

Ønsker du å se et utvalg av jobber vi har utført eller lese tilbakemeldinger fra våre kunder kan dette gjøres på siden referansearbeid. Lenken finnes i menyen øverst på denne siden. Her finner du et lite utvalg av jobber vi har utført samt tilbakemelding fra noen av våre kunder.

Dinbyggpartner AS har ansvarsforsikring i If Forsikring. Dette er en trygghet for oss og deg som kunden dersom det mot formodning skulle skje noe galt under prosjektet.

Vi jobber gjerne for både privatpersoner og bedrifter.

Dinbyggpartner AS har en solid økonomi og vi er innvilget kreditt hos våre leverandører. Dette gjør at du som kunde vil få faktura fra oss først når prosjektet er ferdigstilt. Vi anbefaler aldri at man forehåndsbetaler en håndverker. Ved større prosjekter som strekker seg over lengre tid er det normalt med delfakturering underveis. Vi bruker autorisert regnskapsfører og godkjent revisor. Se Brønnøysundregistrene for mer informasjon, her kan blant annet se at vi er registrert i Foretaksregisteret, Merverdiavgiftsregisteret, Aa-registeret og sist innsendte årsregnskap.

Det gjør vi gjerne, men vi ber om forståelse for at det er lettere å gi en fast pris etter å ha sett prosjektet/gjennomført en uforpliktende befaring.

Hos oss er selvfølgelig alle befaring og pristilbud både gratis og uforpliktende.

Det varierer selvsagt utifra prosjektet, men det vanlige er gulvlegger, snekker/tømrer, maler, elektriker og rørlegger.

Om Din Byggaprter AS

Vi utfører også..

Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige arbeid. 

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.