Sparkling og maling av stue og 2 soverom

På denne siden finner du eksempel på tidligere henvendelse sendt oss i DinByggpartner AS.

Sparkling og maling

Sparkling og maling av vegger

Har en ganske stor stue (ca 50m2) og 2 soverom på tilsammen 25m2 som må sparkles og males. Veggene på de soverommene har en litt grov tapet (ikke strie) som må sparkles slik at de kan males. I stuen har jeg brystpanel, så bare veggene over panelet skal sparkles, så skal alle vegger males. Ønsker også tilbud på maling av taket.

Info: Mann / Oslo / Sparkling av vegger

Ønsker du en tilsvarende jobb utført?

 
 

Kontakt oss om du trenger å få utført arbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om Din Byggaprter AS

Hvem er vi?

Som kunde av DinByggpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres. Vi gjør det aller meste av innvendig oppussingsarbeid som oppussing av kjøkken, snekkerarbeid, gulvlegging, gulvsliping, malerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid. Vi tar oss selvfølgelig også av totaloppussing av hjem.

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.