Hva koster det å pusse opp en leilighet i Oslo?

Det er vanskelig å gi eksakt pris på hva det koster å pusse opp en leilighet i Oslo. Ofte er håndverkeren avhengig av å se nærmere på arbeidet som skal utføres før de kan gi deg en pris. På denne siden finner du gjennomsnittlige priser for oppussing av leiligheter i Oslo og hva som er viktig å tenke på før du velger et firma til å pusse opp din leilighet. Prisene på denne siden tar utgangspunktet i prisberegninger fra 2024.

Hva koster det? Priser og gjennomsnittpriser

Nedre pris

Kr 2.000,-/m2

Snittpris

Kr 3.700,-/m2

Øvre pris

Kr 5.900,-/m2

Pris for oppussing av leilighet i Oslo

Mange søker etter «Hva koster det å pusse opp en leilighet» på nett, men når det kommer til oppussing av leiligheter i Oslo er det mange variabler som påvirker prisen. Størrelsen påvirker selvfølgelig prisen, det samme gjelder om det skal utføres elektrisk eller rørleggerarbeid. Priseksempelet over inkluderer normal oppussing med unntak av el- og rørarbeid. Dette betyr omlegging av gulv og montering av nye gulvlister, maling av vegger og himling, sparkling eller montering av nye gipsplater, utskifting av dører, flislegging av bad og montering av nye baderomsmøbler. Totalrenovering av bad , utskifting av elektrisk anlegg, utskifting av vinduer eller røropplegg er ikke iberegnet.

Når det kommer til pris for å pusse opp en leilighet er det mange faktorer som vil påvirke prisen for prosjektet. Selv om prisene for å pusse opp en leilighet i Oslo varierer mye ser vi at prisen på oppussing ligger rundt 3.700,- i snitt. Litt enklere oppussing der bare overflater pusses opp ligger i snitt på 2.000,-

Totalrenovering eller bare overflateoppussing?

Prisen for totaloppussing eller totalrenovering av en leilighet i Oslo er betydelig høyere enn om bare overflatene skal pusses opp. Totalrenovering inkluderer ofte rehabilitering av vegger og tak, avretting av gulv, legging av nye gulv, montering av nye dører og vinduer, utskifting av røropplegg og elektrisk anlegg, utskifting av kjøkken og rehabilitering av bad. Prisen for totalrenovering av en leilighet ligger ofte fra 10.000,- til 20.000,- pr. m2. Litt avhengig av hvor stort omfanget er og hvilke materialer som skal benyttes. Totalrenovering av leilighet ender man ofte opp med når det skal gjøres strukturelle endringer med endret planløsning eller romløsning. Totalrenovering inkluderer ofte mer omfattende oppgaver slik som riving til betong eller bjelkelag, elektrisk, rørleggerarbeid, ventilasjon etc.

Hvordan finne frem til et firma som kan utføre arbeidet? Når du skal velge et firma som skal pusse opp din leilighet i Oslo kan det være fornuftig å gjennomføre en liten sjekk på de firmaene du vurderer. En rask og enkel måte er å enten høre med venner, familie eller bekjente om noen har benyttet et firma de har god erfaring med. Undersøk nettsidene, her fremkommer det ofte mer informasjon om selskapet. Undersøk referanser, kontroller at selskapet er oppført i Brønnøysundregisteret. Forsikre deg også om at det finnes en forretningsadresse og et telefonnummer du kan nå vedkommende på. Det er viktig at du kan få tak i firmaet ikke bare i dag, men også i fremtiden og sørg for å få et skriftlig tilbud/avtale med priser og gjerne med en detaljert oppdragsbeskrivelse.

Kan jeg stille med materialer selv?

Når leiligheten i Oslo skal pusses opp har ofte våre kunder ønsker om hvilke materialer som skal benyttes. Våre kunder står fritt til å handle inn materialer selv eller velge om vi skal stille med materialer. Ofte vil oppussing av leilighet inkludere noen materialer som kunden har valgt eller kjøpt inn selv, mens vi ordner resten. Her står du som kunde fritt til å velge selv hva som passer best for deg. Både vi og de aller fleste andre håndverkere har gode innkjøpsavtaler, så ofte kan det være endel penger å spare på å la de som skal utføre arbeidet også stå for innkjøp av materialer.

Motta uforpliktende tilbud!

Få uforpliktende tilbud på oppussing av din leilighet i Oslo. Klikk på knappen under og fyll inn skjema med detaljer om arbeidet som skal utføre. Husk å skriv inn kontaktinformasjon slik at du er enkel å nå om det skulle være informasjon bedriften trenger for å kunne gi deg tilbud.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Oslo)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Unngå å havne i konflikt..

1,6 millioner nordmenn kjøper håndverkertjenester privat årlig av disse havner ca. 15% i en konflikt med håndverkeren. Det mest oppsiktsvekkende er at 75% ikke sørger for å ha en skriftlig avtale som et detaljert tilbud eller en kontrakt. Den endelige sluttprisen og hva som var avtalt er en hyppig grunn til konflikt. Sørg for at du får oversendt pris og en beskrivelse av arbeidet som skal utføres skriftlig. Et godt råd er å ikke betale håndverkeren på forskudd. Skal deler av arbeidet betales underveis betalt aldri for mer en arbeidet som er utført og materialer som er benyttet. Unngå for all del å benytte svart arbeidskraft.

Sjekkliste når du velger firma

Vi har utarbeidet noen punkter som vil hjelp deg med å velge riktig håndverker.

– Sjekk referanser
– Undersøk at selskapet er registrert
– Få en oppdragsbeskrivelse
– Sørg for at forsikringer er i orden
– Få skriftlig tilbud/avtale