Hva koster det å male et hus i Asker?

Det er vanskelig å gi eksakt pris på hva det koster å male et hus i Asker. Ofte er håndverkeren avhengig av å se nærmere på arbeidet som skal utføres før de kan gi deg en pris. På denne siden finner du gjennomsnittlige priser for hus maling og hva som er viktig å tenke på før du velger et firma til å male huset ditt. Prisene på denne siden tar utgangspunktet i prisberegninger fra 2018.

Hva koster det? Priser og gjennomsnittpriser

Nedre pris

Kr 60.000,-

Snittpris

Kr 85.000,-

Øvre pris

Kr 155.000,-

Maling av hus i Asker

Mange søker etter «Hva koster det å male et hus» på nett, men når det kommer til maling av hus er det mange variabler som påvirker prisen. Størrelsen påvirker selvfølgelig prisen, det samme gjelder om vinduer og dører skal males. Er malerfirmaet avhengig av å benytte stillas eller lift for å male huset vil også dette påvirke prisen. Et gjennomsnittlig hus ligger på ca 85.000,- i snitt om huset skal males av profesjonelle malere.

Behov for vasking og skraping vil øke prisen noe, grunnarbeidet er viktig for å få et langvarig og godt resultat. Undersøk at vask er inkludert i tilbudet, da dette er avgjørende for et godt resultat. Malerfirmaet skal vaske huset med kraftvask og helst skal det vaskes manuelt da bruk av høyttrykkspyler kan skade fasaden om denne er for kraftig. Skrapes veggene skal alt bart trevirke også grunnes før fasaden male opp.

Pris på maling av hus i Asker

Erfarne malere gir normalt fastpris eller estimat på maling av hus. Prisen belager seg i all hovedsak på hvor mange kvadratmeter med fasade som skal males. Materialer er også noe som er med på å påvirke prisen. Det kan være lurt å sammenligne prisen på arbeidet opp mot andre tilbud, så ta stilling til materialkostnadene utenom. Materialene er ikke det du vil spare penger på, da ofte kvalitet og pris henger sammen på selve malingen. Billig maling kan gjøre at det blir «litt» billigere å male huset akkurat nå, men da er også faren tilstede for at huset må males igjen tidligere enn om det hadde vært valgt en god kvalitetmaling. Små hus og om bare deler av huset skal males vil prisen ofte ligge under gjennomsnittet og kan ligge så lavt som  deler av hus kan godt ligge så lavt som 60-65.000,-, mens større hus som ofte vil være et mer omfattende prosjekt kan kostnaden fort komme på over 155.000,-

Hva må du tenke på når huset skal males?

Når du innhenter tilbud fra malerfirmaer som skal male huset ditt er selvfølgelig pris viktig. Noe annet som er viktig er at du passer på at selskapet er registrert og har forsikringer i orden. Husk at det ofte kreves at det benyttes stillas eller lift om det skal arbeides i høyden. Skal det benyttes personløft på maling av ditt hus er det viktig at du får oversendt priser på hva dette vil utgjøre.

Motta uforpliktende tilbud!

Få uforpliktende tilbud på maling av ditt hus. Klikk på knappen under og fyll inn skjema med detaljer om arbeidet som skal utføre. Husk å skriv inn kontaktinformasjon slik at du er enkel å nå om det skulle være informasjon bedriften trenger for å kunne gi deg tilbud.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Unngå å havne i konflikt..

1,6 millioner nordmenn kjøper håndverkertjenester privat årlig av disse havner ca. 15% i en konflikt med håndverkeren. Det mest oppsiktsvekkende er at 75% ikke sørger for å ha en skriftlig avtale som et detaljert tilbud eller en kontrakt. Den endelige sluttprisen og hva som var avtalt er en hyppig grunn til konflikt. Sørg for at du får oversendt pris og en beskrivelse av arbeidet som skal utføres skriftlig. Et godt råd er å ikke betale håndverkeren på forskudd. Skal deler av arbeidet betales underveis betalt aldri for mer en arbeidet som er utført og materialer som er benyttet. Unngå for all del å benytte svart arbeidskraft.

Sjekkliste når du velger firma

Vi har utarbeidet noen punkter som vil hjelp deg med å velge riktig håndverker.

– Sjekk referanser
– Undersøk at selskapet er registrert
– Få en oppdragsbeskrivelse
– Sørg for at forsikringer er i orden
– Få skriftlig tilbud/avtale