Pusse opp stue

Vi hjelper deg med å pusse opp stuen

Her er noen tips for hvordan du kan pusse opp stuen din:

 • Planlegg: Bestem deg for hva du ønsker å oppnå med oppussingen, og sett opp en plan for hva du vil gjøre. Tenk på ønsket design, budsjettet ditt, og hvilke områder som trenger mest oppussing.
 • Begynn med grunnleggende arbeid: Dette kan innebære å reparere skader på vegger og tak, eller å fjerne gamle fliser og tepper.
 • Mal veggene: Mal veggene i en ny farge for å freshe opp rommet og gi det et nytt utseende.
 • Oppgradér gulvet: Legge nytt gulvbelegg som parkett eller laminat eller legge nytt teppe kan gjøre stor forskjell.
 • Oppgradér belysningen: Legg til nye lamper eller bytt ut gamle lamper for å skape et bedre lys i rommet.
 • Legg til nye møbler eller tilbehør: Legg til nye møbler eller tilbehør for å forandre stilen i rommet eller for å tilføre mer komfort og funksjonalitet.
 • Bruk personlige eiendeler : For eksempel bilder, tekstiler og planter til å gi rommet et personlig preg.
 • Jobb med profesjonelle: Det kan være lurt å få hjelp av en profesjonell designer eller håndverker for å sikre at arbeidet blir utført på en god måte.

Husk at å pusse opp stuen din kan være en stor investering, så det er viktig å være forberedt på å bruke litt tid og penger for å oppnå det ønskede resultatet.

Oppussing av stue før salg?
Vi har også mange henvendelser fra kunder som skal selge sin bolig og ønsker en rask og «billig» oppussing for å øke sannsynligheten for å kunne få mest igjen i en budrunde. Skal du tiltrekke deg flest mulig interessenter på visning er det viktig at boligen ser så attraktiv og fristende ut som mulig, har du en gammel og slitt tapet som burde tas bort eller har veggene dine en farge som burde males over? Dette er enkle grep som kan sikre deg best mulighet for å tiltrekke deg kjøpere. Samtidig kan det å bytte gulv være en annen rimelig løsning for å løfte boligen. Skal du få mest mulig igjen for oppussingen når du selger anbefaler vi at du går for rene og pene flater. Dette gjør at en boligkjøper har lettere for å visualisere sine egne ting i rommet.

Vi påtar oss alt av oppdrag innen oppussing, maling, lister, bytter dører og vinduer, sparkler, sliper og legger gulv, endrer planløsninger m.m

Kontakt oss i DinByggpartner om du skal pusse opp din stue, enten du vet hva du ønsker å ha gjort eller om du vet at du ønsker å pusse opp stuen, men ikke er sikker på hvilket løsninger som kan passe for deg.

Pusse opp stuen

Pusse opp en stue kan innebære en rekke forskjellige ting, avhengig av hva du ønsker å oppnå med oppussingen. Noen vanlige ting som kan inngå i en oppussing av en stue inkluderer:

 • Malerarbeid: Dette kan være alt fra å male veggene en ny farge til å legge på en ny tapet eller fjerne gammel tapet.
 • Gulvarbeid: Dette kan innebære å legge nye gulvbelegg, som for eksempel parkett eller laminat, eller å legge nytt teppe.
 • Elektrisk arbeid: Dette kan innebære å installere nye belysningselementer, eller å oppgradere elektrisk utstyr.
 • Rørarbeid: Dette kan innebære å installere nye vann- eller avløpsrør, eller å oppgradere eksisterende rør.
 • Møbler: Dette kan innebære å kjøpe nye møbler, eller å restaurere eksisterende møbler.

Det er viktig å vurdere hva du ønsker å oppnå med oppussingen, og å sette opp en plan og et budsjett for hva du vil gjøre. Det kan også være lurt å få hjelp av en profesjonell for å sikre at arbeidet blir utført på en god måte.

Inspirasjonsbilder - Oppussing av stue

Eksempler på oppussingsarbeid

 • Maling av tak, vegger, dører, lister m.m
 • Legging, sliping og avretting av gulv.
 • Montering av panel, lister, karmer, dører og vinduer.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Hjelp til å pusse opp stue – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussingsarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Oppussing stue, Oppussing stue tips, Oppussing stue inspirasjon, Oppussing av stuen, Maling av stue, Maling av stuetak, Pusse opp gammel stue, Oppussing av gammel stue, Pusse opp liten stue, Pusse opp stue tapet, Maling tak stue