Oppussing av trapp Oslo

Ønsker du å pusse opp din trapp i Oslo?

Vi både pusser opp eksisterende trapper og sørger for levering av nye trapper.

Vi har mange forskjellige måter vi kan hjelpe deg med oppussing av din trapp. Ønsker du ny trapp på mål, kan vi sørge for at det produseres en helt ny trapp etter dine behov, vi får den produsert innen rimelig tid og er raske på monteringsarbeidet. Har du allerede en trapp, men ønsker å pusse opp den eksisterende trappen finnes det mange forskjellige muligheter for dette.

En enkel og rimelig måte kan være å få utbedret eventuelle skader, muligens har du i dag åpne trinn som du ønsker å få lukket for å få et mer moderne preg på trappen. Oppmaling av trapper i Oslo er også populært samtidig som mange av våre kunder ønsker en kombinasjon av maling og legging av teppe i trappetrinnene. Uansett hvilken av disse løsningene som passer deg er vi klare for å både gi deg et tilbud på dette og ikke minst utføre oppdraget.

En annen populær variant av oppussing vi har hatt gode tilbakemeldinger på er å kle trappen på nytt. Flere og flere av våre kunder ønsker nå å benytte samme gulv i hele huset og ønsker at trappen skal matche og sy alle gulvflatene sammen. Da kan vi bruke gulvet som ellers legges i huset til å kle trappen slik at dette flyter sømløst gjennom hele huset, ta gjerne kontakt for referanser av tidligere oppdrag eller for å se eksempler av oppdrag vi har utført. Har du behov for å skifte gulv i Oslo? Vi har lang erfaring med gulvlegging.

Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos DinByggpartner slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger at ditt oppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Inspirasjonsbilder - Maling av trapp

Eksempler på behandling av trapp

  • Maling, beising eller lakkering av trapper.
  • Oljing av trapp, sliping av trapp.
  • Legging av trappeteppe.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til å male din trapp – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare innvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Olje trappetrinn, Trappemaling, Male trappetrinn Oslo, Maling av furutrapp, Hvilken maling til trapp, Pusse opp furutrapp, Trappeteppe, Slipe trapp, Maling av trapper, Lakkering av trapp

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører malerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.