Oppussing før salg i Oslo

Vi pusser opp din bolig i Oslo før salg

Når du skal selge din bolig i Oslo er et godt førsteinntrykk viktig.

Når du skal selge din bolig i Oslo kan det være fornuftig å ta noen enkle grep, puss opp overflater og gjør boligen attraktiv for kjøperen. Normalt er det enkelte ting som ikke lønner seg å pusse opp før du skal selge, ved totaloppussing av kjøkken og bad er sjeldent man får igjen investeringen.

Ønsker du å pusse opp og gi boligen en ansiktsløftning før du skal selge uten å måtte investere for mye penger i det? Det finnes det mange ting man kan gjøre

Vi har også mange henvendelser fra kunder i Oslo som skal selge sin bolig og ønsker en rask og «rimelig» oppussing for å øke sannsynligheten for å kunne få mest igjen i en budrunde. Skal du tiltrekke deg flest mulig interessenter på visning er det viktig at boligen ser så attraktiv og fristende ut som mulig, har du en gammel og slitt tapet som burde tas bort eller har veggene dine en farge som burde males over? Dette er enkle grep som kan sikre deg best mulighet for å tiltrekke deg kjøpere. Skal du få mest mulig igjen for oppussingen når du selger anbefaler vi at du går for rene og pene flater. Dette gjør at en boligkjøper har lettere for å visualisere sine egne ting i rommet.

Så lenge man ikke har behov for å endre vannrør og elektrisitet er det mye som kan gjøres for en rimelig penge, normalt er det ganske rimelig å både endre innvendig tak, bytte ut himling og gulvlister, legge nytt eller slipe gulvet. Noen ønsker også å dele opp store rom for å få to stuer eller et ekstra soverom. Male vegger og tak/himling er også en rimelig måte å pusse opp stuen, det finnes utrolig mange muligheter. Er du usikker på hva som kan gjøres vil vi ved en eventuell befaring komme med forslag og tips om hva som kan gjøres basert på ønsker og informasjon fra deg som kunde.

Vi påtar oss alt av oppdrag i Oslo innen oppussing, maling, lister, bytter dører og vinduer, sparkler, sliper og legger gulv, endrer planløsninger m.m

Inspirasjonsbilder - Oppussing før salg

Eksempler på oppussingsarbeid i Oslo

  • Riving og legging av nytt gulv, gulvsliping
  • Overflatebehandling som maling eller sparkling av vegger og tak.
  • Montering av panel, lister, karmer, dører og vinduer.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Trenger du hjelp til oppussing før salg av din bolig i Oslo – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussingsarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Oslo)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Oppussing før salg, Male huset før salg Oslo, Maling av stue før visning, Oppussing til visning Oslo, Klargjøring av bolig før salg, Oppussing du tjener penger på, Tips før boligsalg, Oppgrader bolig før salg