Oppussing av bolig før salg

Vi pusser opp din bolig før salg

Et godt førsteinntrykk lønner seg..

Ønsker du å pusse opp og gi boligen en ansiktsløftning før du skal selge uten å måtte investere for mye penger i det? Det finnes det mange ting man kan gjøre.

Dokumentasjon av oppussingen er viktig ved salg av bolig, noe folk ofte glemmer. Interesserte vil gjerne se at det er fagfolk som har gjort jobben.

Vi har også mange henvendelser fra kunder som skal selge sin bolig og ønsker en rask og «billig» oppussing for å øke sannsynligheten for å kunne få mest igjen i en budrunde. Skal du tiltrekke deg flest mulig interessenter på visning er det viktig at boligen ser så attraktiv og fristende ut som mulig, har du en gammel og slitt tapet som burde tas bort eller har veggene dine en farge som burde males over? Dette er enkle grep som kan sikre deg best mulighet for å tiltrekke deg kjøpere. Samtidig kan det å bytte gulv være en annen rimelig løsning for å løfte boligen. Skal du få mest mulig igjen for oppussingen når du selger anbefaler vi at du går for rene og pene flater. Dette gjør at en boligkjøper har lettere for å visualisere sine egne ting i rommet.

Så lenge man ikke har behov for å endre vannrør og elektrisitet er det mye som kan gjøres for en rimelig penge, normalt er det ganske rimelig å både endre innvendig tak, bytte ut himling og gulvlister, legge nytt eller slipe gulvet. Noen ønsker også å dele opp store rom for å få to stuer eller et ekstra soverom. Male vegger og tak/himling er også en rimelig måte å pusse opp stuen, det finnes utrolig mange muligheter.
Er du usikker på hva som kan gjøres vil vi ved en eventuell befaring komme med forslag og tips om hva som kan gjøres basert på ønsker og informasjon fra deg som kunde.

Normalt bistår vi våre kunder med Oppussing før salg i Oslo, Asker og Bærum.

Vi påtar oss alt av oppdrag innen oppussing, maling, lister, bytter dører og vinduer, sparkler, sliper og legger gulv, endrer planløsninger m.m

Kontakt oss i DinByggpartner om du skal selge boligen din og ønsker å se hvilket muligheter som finnes for å øke verdien på boligen eller om du ønsker å utbedre feil/mangler før salg..

Inspirasjonsbilder - Oppussing av stue

Eksempler på oppussingsarbeid

  • Riving og legging av nytt gulv, gulvsliping
  • Overflatebehandling som maling eller sparkling av vegger og tak.
  • Montering av panel, lister, karmer, dører og vinduer.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til oppussing før salg – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussingsarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Oppussing før salg, Male huset før salg, Maling av stue før visning, Er det lurt å pusse opp før man skal selge?, Oppussing til visning, Klargjøring av bolig før salg, Oppussing du tjener penger på, Tips før boligsalg, Oppgrader bolig før salg

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi pusser opp boliger før salg..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.