Oppussing av soverom

Oppussing - Et soverom du drømme deg bort i

Trenger du hjelp til å pusse opp ditt soverom?

Soverommet er for de fleste det rommet vi oppholder oss flest timer per døgn. Allikevel er soverommet ofte det rommet som blir prioritert sist når det gjelder oppussing.

Mesteparten av tiden man oppholder seg på soverommet sover man jo, derfor kan man si at oppussing av soverom ikke er så viktig som oppussing av andre rom. Men et pent oppusset soverom gir en god atmosfære for søvn, som igjen gir overskudd i hverdagen. Derfor mener vi i Dinbyggpartner at man burde prioritere oppussing av soverommet.

Fargevalg på veggene i soverommet er ifølge ekspertene meget viktig for å gi deg en avslappende og god søvn.

Allikevel tror vi i Dinbyggpartner at så lenge det er en farge du liker og er fornøyd med, så er det ikke så nøye hva andre mener. Mange sover nok like godt om soverommet har grønn maling som hvis det er malt blått.
Mørke farger gjør jo også at rommet virker mørkere, noe som er viktig for mange. I tillegg kan det være en god ide med lystette rullgardiner eller plissegardiner, for å stenge ute lyset sommernetter.

En annen god grunn for å pusse opp soverommet, er at det er en rimelig og rask måte å fornye et rom på. Mal taket og veggene, heng opp nye gardiner og kanskje et par nye bilder og du har et helt nytt rom.
Vi i Dinbyggpartner har lang erfaring med slike prosjekter og hjelper deg gjerne, både med farge og materialvalg.

Kontakt oss i dag og i løpet av noen dager kan du ha et nyoppusset soverom!

Inspirasjonsbilder - Oppussing av soverom

Eksempler på oppussingsarbeid

  • Sparkling av vegger og tak, utskifting av vinduer og dører.
  • Legging og avretting av gulv.
  • Montering av panel, lister, karmer.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til oppussing av soverommet – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussingsarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Oppussing av soverom, Oppussing av soverom med skråtak, Oppussing av soverom pris, Oppussing av soverommet, Oppussing av lite soverom, Enkel oppussing av soverom, Oppussing av soverom tips