Oppussing av loft

Vi pusser opp ditt loft til en hyggelig pris

Vi hjelper deg med oppussing av loft!

Har du et loft som er kaldt eller et loft som ikke blir benyttet? Da kan oppussing av loftet være et alternativ, med oppussing av loftet kan det gamle ubrukte loftet fort bli en TV-stue, hjemmekontor, gjesterom eller et ekstra lekerom for barna.

Loftet er ofte et område som mangler tilstrekkelig isolasjon, under oppussing av loftet burde du også vurdere å forbedre isolasjonen for å sikre en komfortabel temperatur gjennom hele året. Dette bidrar til både å skape et bedre og mer behagelig innemiljø samtidig som du reduserer dine strømkostnader. En god grunn til å pusse opp loftet kan også være om du har behov for ekstra plass, enten det er til lagring eller om det skal brukes som et fullverdig rom. Å pusse opp loftet kan bidra til å øke verdien på din bolig.

Fra 2016 ble noen av reglene endret og forenklet for flere skal kunne få utnyttet arealet på loftet til boligrom. For boliger bygget etter tidligere tidligere regelverk enn TEK10 er det tillatt med takhøyde ned til 2,0 m i et innredet loft.

Vi stiller med alle faggrupper som trengs for å kunne pusse opp eller totalrenover loftet, vi stiller med både rørleggere, snekkere, malere, gulvleggere og andre faggrupper det er behov for. Hos oss får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted.

Oppdrag vi kan hjelpe deg med når loftet skal renoveres er: Bygge ut loftet, pusse opp loftet, etterisolering av loft, isolering av loft, isolering av skråtak på loft, sette inn nye vinduer m.m. Ønsker du en uforpliktende og gratis befaring er det bare å ta kontakt med oss, så kan vi finne et tidspunkt som passer for dere.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hvilke muligheter som finnes for å renovere og pusse opp ditt loft.

Inspirasjonsbilder - Oppussing av loft

Eksempler på oppussingsarbeid

  • Bygge ut loftet og oppussing av loft.
  • Etterisolering av loft, isolering av gulv, vegger og tak.
  • Utskifting av vinduer og dører.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til oppussing av loft – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussingsarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Oppussing loft, Renovering av loft, Etterisolering av loft, Isolere skråtak, Loftoppgradering, Oppussing loftareal, Loftombygging pris, Bygge om loftet til soverom, Bygge om loftet til stue