Oppussing av trapp Asker

Ønsker du å pusse opp din trapp i Asker?

Vi både pusser opp eksisterende trapper og sørger for levering av nye trapper.

Vi tilbyr forskjellige måter å bistå deg med trappens oppussing på. Hvis du ønsker en skreddersydd trapp, kan vi produsere en helt ny etter dine behov, sikre rask produksjon og effektiv montering. For eksisterende trapper gir vi ulike alternativer for oppussing. En enkel og kostnadseffektiv tilnærming kan være å utbedre eventuelle skader. Dersom du for eksempel har åpne trinn i dag og ønsker en moderne oppdatering, kan vi lukke dem. Oppmaling av trapper i Asker er også populært, og mange av våre kunder foretrekker en kombinasjon av maling og teppelegging i trappetrinnene. Uansett hvilken løsning som passer deg best, er vi klare til å gi deg et tilbud og utføre oppdraget.

En annen populær oppussingsmetode er å kle trappen på nytt. Mange ønsker nå å bruke samme gulv i hele huset, og vi kan kle trappen med det samme gulvet for å skape en enhetlig stil. Kontakt oss gjerne for referanser eller for å se eksempler på tidligere oppdrag. Trenger du gulvlegger i Asker? Vi har bred erfaring med gulvlegging. Vi forstår viktigheten av kvalitet og god kundeoppfølging for å sikre fornøyde kunder. Hos DinByggpartner får du en dedikert kontaktperson som håndterer oppdraget ditt, slik at det gjennomføres som avtalt, til rett tid og pris.

Inspirasjonsbilder - Maling av trapp

Eksempler på behandling av trapp

  • Maling, beising eller lakkering av trapper.
  • Oljing av trapp, sliping av trapp.
  • Legging av trappeteppe.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til å male din trapp – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare innvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Olje trappetrinn, Trappemaling, Male trappetrinn Asker, Maling av furutrapp, Hvilken maling til trapp, Pusse opp furutrapp, Trappeteppe, Slipe trapp, Maling av trapper, Lakkering av trapp

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører malerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.