Hjelp til oppussing i Asker?

Oppussing i Asker - sikkert, trygt og rimelig!

Trenger du hjelp til å pusse opp leiligheten eller huset i Asker?

Skal du pusse opp hus eller leilighet i Asker og ikke vil gjøre alt arbeidet selv? Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud eller befaring i Asker. Vi ordner det hele, vi står for kvalitet og sørger for at arbeidet blir utført innen avtalt tid og pris. Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og hele 84 prosent av de som er på boligjakt synes oppussing ved kjøp er greit.

Oppussingen du tjener penger på:
Ønsker du å pusse opp før salg? Hva får du mest igjen for, og hva bør du droppe? Kontakt oss for tips og råd for Oppussing før salg.

Folk er kravstore og har et sterkt ønske om å tilpasse boligen til egen smak. dette gjør Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing og hele 84 prosent av de som er på boligjakt synes oppussing ved kjøp er greit. En stor del av oppussingskronene er imidlertid mer en investering i smak og trivsel enn i verdiøkning.

Typiske henvendelser vi får fra våre kunder i Asker er: Oppussing av Bad, Oppussing av Soverom, Oppussing av Gang, Oppussing av Kjøkken, Oppussing av Stue, Oppussing av trapp, Oppussing av Dødsbo, Oppussing av Hytte, Oppussing før salg, Oppussing av Bolig og Hus.

Er du usikker på hva som kan gjøres vil vi ved en eventuell befaring komme med forslag og tips om hva som kan gjøres basert på ønsker og informasjon fra deg som kunde.

Vi påtar oss alle oppdrag innen oppussing i Asker, maling, lister, bytter dører og vinduer, sparkler, sliper og legger gulv, endrer planløsninger m.m

Noen av områdene vi utfører oppussing i Asker: Billingstad, Bjerkås, Bondibråten, Dikemark, Gullhella, Heggedal, Holmen, Håkavik, Landøya, Nesvangen, Sjøstrand, Sververen, Vollen

Inspirasjonsbilder - Oppussing

Eksempler på oppussingsarbeid i Asker

  • Bygging av lettvegger, sparkling av gipsplater, malerarbeid
  • Legging og sliping av gulv, avretting av gulv.
  • Utskifting av dører og vinduer, El- og rørarbeid

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til oppussing i Asker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Oppussing - Oppussingsarbeid i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussingsarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Asker)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Oppussing før salg Asker, Oppussing av leilighet, Oppussing av stue i Asker, Oppussing av soverom, Oppussing av gamle hus, Oppussing av kjeller, Oppussing av loft Asker, Oppussing av trapp, Oppussing av  kjøkken, Oppussing av bad, Oppussing av gang