Er det lurt å pusse opp før man skal selge?

Er det lurt å pusse opp boligen før salg?

Det kan være lurt å pusse opp boligen før du skal selge, avhengig av hvordan boligen ser ut og hva du ønsker å oppnå med salget. Oppussing av bolig før salg kan øke boligens verdi og gjøre den mer attraktiv for potensielle kjøpere. Samtidig må du vurdere om investeringen i oppussing vil gi deg tilbake en tilsvarende økning i salgsprisen, og om det er realistisk å få tilbake investeringen før du selger. Er du usikker på hvor mye du bør pusse opp før du skal selge boligen din? Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Oppussingen som lønner seg før boligsalg!

Det er ikke en fast regel at alle oppussinger lønner seg før et boligsalg. Oppussing som fremhever boligens positive egenskaper og gir et godt førsteinntrykk, som for eksempel et nytt strøk med maling, nye overflater eller oppgraderinger av kjøkken og bad, kan lønne seg. Men store og dyre oppussinger kan være mindre lønnsomme og noen ganger ikke gi tilbake en tilsvarende økning i salgsprisen. Det er derfor viktig å vurdere hvilke oppussing som vil lønne seg i forhold til boligens verdi og markedssituasjonen før du gjør en investering. Første tips er å fullføre alle påbegynte småjobber og fullføre enkle mangler i boligen som løse lister, sprukket maling o.l

Kjempegevinst eller helt bortkastet - dette er lønnsom oppussing!

Det avhenger av hvilken oppussing du vurderer og hva du ønsker å oppnå med salget av boligen. Noen oppussing kan gi en kjempe gevinst, mens andre kan være en helt bortkastet investering. Her er noen eksempler på oppussing som kan være lønnsomme:

  • Nytt kjøkken eller bad – disse rommene er ofte avgjørende for en boligs verdi og kan øke boligens attraktivitet for kjøpere.
  • Nye malte overflater – Et nytt strøk maling kan gjøre en stor forskjell og gi et friskt og innbydende utseende til boligen.
  • Oppgradering av overflater – nye gulv, benkeplater eller andre overflater kan forbedre boligens estetikk og funksjonalitet.
  • Energieffektive oppgraderinger – forbedringer som øker boligens energieffektivitet kan være attraktive for kjøpere og øke boligens verdi.

Det er også viktig å vurdere hvilke oppussing som er attraktive for potensielle kjøpere i ditt område og om investeringen vil gi tilbake en tilsvarende økning i salgsprisen.

Lønner det seg å pusse opp badet før jeg skal selge boligen?

Ja, det kan være lønnsomt å pusse opp badet før du selger boligen. Badet er et viktig rom for mange kjøpere, og en oppgradering av dette rommet kan øke boligens verdi og gjøre den mer attraktiv for potensielle kjøpere. Ny maling, nye fliser eller oppgradering av sanitærutstyr kan bidra til å gi badet et friskt og moderne utseende. Samtidig må du vurdere om investeringen i oppussing vil gi deg tilbake en tilsvarende økning i salgsprisen, og om det er realistisk å få tilbake investeringen før du selger.

Inspirasjonsbilder - Oppussing før boligsalg

Eksempler på oppussingsarbeid

  • Riving og legging av nytt gulv, gulvsliping
  • Overflatebehandling som maling eller sparkling av vegger og tak.
  • Montering av panel, lister, karmer, dører og vinduer.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til oppussing før salg – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussingsarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Er det lurt å pusse opp boligen før salg?, Oppussingen som lønner seg før boligsalg, Oppussing som lønner seg, Lønnsom oppussing av bolig før salg, Burde jeg pusse opp boligen før salg?

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi pusser opp boliger før salg..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.