Om DinByggpartner AS

Sikker, trygg og rimelig oppussing!

Vi organiserer og utfører alt innen oppussing, både innvendig og utvendig arbeid.

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Etter flere år med solid vekst er vi i dag en godt etablert håndverkerbedrift. Som kunde av DinByggpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Vi lever av fornøyde kunder: For våre kunder er det viktig å ha en god kommunikasjon . Vi vet også at god kommunikasjon og tett oppfølging gir mer tilfredse kunder, tilfredse kunder tipser sine familier, venner og bekjente.

Vi er  akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi gjør det aller meste av innvendig oppussingsarbeid som oppussing av kjøkken, snekkerarbeid, gulvlegging, gulvsliping, malerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid. Vi tar oss selvfølgelig også av totaloppussing av hjem.

Vi er også veldig glade i å jobbe ute. Vi utfører også det aller meste av utvendig arbeid som etterisolering, bytting av kledning, maling av hus og garasjer, bygging av boder, bygging av plattinger og mye mer.

Vår målsetning er å utføre alt av arbeid til høyeste kvalitet, samtidig som vi tilstreber å gi kunden et prisgunstig tilbud. Vi er fleksible og gir våre kunder personlig service. Hos oss får du din egen kontaktperson som sørger for at ditt oppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Eksempler på arbeid vi har utført

Din faste kontaktperson!

God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal utføres. Alle våre kunder får sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Om Din Byggaprter AS

Ofte Stilte Spørsmål & Svar..

I forbindelse med oppussing og renovering blir det ofte spørsmål om hva som kan gjøres eller hvordan det skal gjøres. Her finner du svar på vanlige spørsmål vi får angående Oppussing‎, Renovering og Rehabilitering. Besøk siden ofte stilte spørsmål og svar.

Vi utfører også..

Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige arbeid. 

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.