Maling av oppganger (tak og vegger) i borettslag

På denne siden finner du eksempel på tidligere henvendelse sendt oss i DinByggpartner AS.

Maling av vegger og tak i trappeoppgang

Vi er et lite borettslag i Oslo som her 3 trappeoppganger som har forfalt de siste årene. Vi ønsker pris på følgende arbeid.

Maling av tak i oppgangene, må pusses, flekk-sparkles og males 2 strøk. Størrelse er ca 360 m2
Maling innvendig av vinduer. Må males 2 strøk, det er 16 vinduer. Maling av vegger i oppgangen. Her er det noen småskader på veggene, så her må det flekk-sparkles og males 2 strøk. Størrelse er ca 845 m2. Det er spesielt viktig at arbeidere tar hensyn til at det bor folk i bygget under arbeidet, da vi har endel eldre beboere i bygget.

Info: Borettslag / Oslo / Malerarbeid Oslo

Ønsker du en tilsvarende jobb utført?

 
 

Kontakt oss om du trenger å få utført arbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om Din Byggaprter AS

Hvem er vi?

Som kunde av DinByggpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres. Vi gjør det aller meste av innvendig oppussingsarbeid som oppussing av kjøkken, snekkerarbeid, gulvlegging, gulvsliping, malerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid. Vi tar oss selvfølgelig også av totaloppussing av hjem.

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.