Male hus utvendig i Asker

På denne siden finner du eksempel på tidligere henvendelse sendt oss i DinByggpartner AS.

Vi ønsker å få malt vårt hus

Vasking, skraping og maling av enebolig

Jobben inkluderer vask og skraping av huset der det er behov. Hele huset skal males mørkebrunt, så vi må sikkert ha tre strøk. Vinduer ønskes malt hvite, noe pusse jobb på påregnes på vinduene. Grunnmuren skal males hvit, i dag er den grå. Har dere muligheten til å ta turen innom i løpet av dagen, slik at vi kan få et tilbud snarest.

Info: Kvinne / Asker / Male hus i Asker

Ønsker du en tilsvarende jobb utført?

 
 

Kontakt oss om du trenger å få utført arbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om Din Byggaprter AS

Hvem er vi?

Som kunde av DinByggpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres. Vi gjør det aller meste av innvendig oppussingsarbeid som oppussing av kjøkken, snekkerarbeid, gulvlegging, gulvsliping, malerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid. Vi tar oss selvfølgelig også av totaloppussing av hjem.

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.