Male hus og gamle vinduer utvendig

På denne siden finner du eksempel på tidligere henvendelse sendt oss i DinByggpartner AS.

Male hus og gamle vinduer utvendig

Vi har en eldre enebolig i Asker som trenger litt vedlikehold.

Vi skulle gjerne ha fått malt vinduene i huset utvendig, vinduene har behov for skraping før de males. Det finnes deler av panelet som har råtnet, så vi trenger å få byttet ut deler av panelet om det er mulig. Huset er nå malt gult med grønne dekorlister, vi ønsker å beholde fargen på huset, men skifte farge på dekorlister og detaljer på huset til en litt mørkere farge. Hele huset må males pluss vinduer.

Info: Mann / Asker / Male hus Asker

Ønsker du en tilsvarende jobb utført?

 
 

Kontakt oss om du trenger å få utført arbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om Din Byggaprter AS

Hvem er vi?

Som kunde av DinByggpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres. Vi gjør det aller meste av innvendig oppussingsarbeid som oppussing av kjøkken, snekkerarbeid, gulvlegging, gulvsliping, malerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid. Vi tar oss selvfølgelig også av totaloppussing av hjem.

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.