Problemer med majorstubiller? Vi hjelper deg

Problemer med majorstubiller?

Majorstubillen kan være vanskelig å bli kvitt når du først har fått den i hus.

På folkemunne kalles den bare «Majorstuebillen» Dette er en brun pelsbille (Attagenus smirnovi) som i mange år bare befant seg på Majorstuen i Oslo og tilstøtende områder. I senere tid har denne billen spred seg til hele Oslo og andre tettbygde strøk over resten av landet.

Du må ikke nødvendigvis bo på Majorstuen i Oslo for å være vertskap for den såkalte Majorstubillen. Småkrypet, som egentlig er en brun pelsbille, har nå spredt seg over hele Oslo.

Slik bekjemper du majorstubiller: Majorstubillen spiser hårrester og ull rester som samler seg opp i sprekker på gulv og under lister. Ofte finnes det store «mat» lager for majorstubillen rett under din parkett. Ligger det ullpapp under ditt parkett eller laminatgulv? da er det ofte hit majorstubillen trekker for å spise.

Veggedyr og Majorstubillen(brun pelsbille) er de to skadedyrene som øker aller mest her i landet. Bare i fjor ble det registrert over 2000 bekjempelser av brun pelsbille i Norge. Majorstubillen er tre-fire millimeter store og formerer seg raskt. Under optimale forhold legger en hun over 30 egg som klekker etter 10 dager.

Flytter du fra en bolig med problemer med majorstubillen er det lurt å fryse ned klær og ull, slik at du ikke bringer dette med deg på flyttelasset og inn i en ny bolig.

Hvordan forbygging og bekjempe majorstubillen? Majorstubillen kan være vanskelig å forbygge, men godt renhold er med å forhindre at de blir tallrike. Støvesug nøye steder som normalt er lett å glemme, dette kan være under gulvtepper, bak bokhyller, under komfyrer og kjøleskap, langsmed listene m.m Det er mer effektivt å støvesuge enn å vaske. Når du vasker tilfører du fukt til larvene, dette igjen er med på å forbedre forholdene for klekking. Husk at inne i støversugerposen er ypperlig sted for majorstubillen, så pass på at du tømmer posten. Tett sprekker i gulv og overganger mellom gulv og vegger. Tett sprekker bak og under lister og sørg for at det blir helt tett, slik at billene ikke har noen steder å gjemme seg og at de ikke kommer inn under gulvet.

Hva burde du gjøre om du har problemer med Majorstubiller? Den beste måten å kvitte seg med Majorstubillen på er å fjerne næringsgrunnlaget for larven. Grundig rengjøring av boligen, spesielt sprekker i gulv, under gulvlister, støvsuging under og bak komfyr, kjøleskap og kjøkkenbenk er med på å reduserer problemet betraktelig. Skulle det være behov for kjemisk behandling bør dette begrenses til de samme problemområdene. Når boligen er skikkelig rengjort må sprekker som fungerer som gjemmested tettes, slik at billene ikke kommer til under lister eller klarer å komme inn under selve gulvet.

Dekker min forsikring mot skadedyr? De ulike forsikringsselskapene dekker forskjellige skader når det kommer til skadedyr, noen får det dekket av forsikringen, mens andre må dekke utbedringen selv.
Er du usikker på om du kan få dekket kostander med å utbedre dette ta kontakt med ditt forsikringselskap.

Har du problemer med majorstubiller, søvkre eller skjeggkre og har behov for å tette overganger mellom gulv og vegger, tette sprekker eller tette rundt listverk? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi har lang erfaring med denne type arbeid og kommer normalt å utbedrer på kort varsel. Vi utfører arbeidet raskt, presist og effektivt til en fornuftig pris.

Inspirasjonsbilder - Forebyggende

Bekjempe majorstuebillen eller brun pelsbille

Eksempler på tetningsarbeid vi utfører

  • Tetting av overganger mellom gulv og vegger.
  • Tetting av sprekker i gulv, Tetting under og over gulvlister.
  • Tetting av sprekker på vegger og tak, Tetting rundt ventiler m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger med brune pelsbiller – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Majorstuebillen - brun pelsbille - Attagenus smirnovi

Vi utfører også..

Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Brun pelsbille bekjempelse, Dekker forsikringen majorstubiller, Små brune biller, Pelsbiller

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører flisleggerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.