Varmefolie under parkett og laminat

Varmefolie under parkett og laminat

Varmefolie under parketten gir en behagelig og jevnt fordelt varme over hele gulvet.

Varmefolie under parkett fantastisk løsning, varmefolien er lavtbyggende og varmer opp gulvet raskt. Under varmefolien legges det en isolasjon smatte som sørger for at varmen ledes opp i gulvet.

At det er behagelig å sette føttene på et varmt gulv, vet du sikkert allerede. Men visste du at gulvvarme er en varmekilde med mange andre fordeler? Gulvvarme er en behagelig oppvarming med mange fordeler, du får større frihet til å innrede boligen, da du ikke behøver å ta hensyn til radiatorer. Gulvvarme er også en behagelig form for oppvarming fordi varme stiger, da utnyttes varmen til det fulle med gulvvarme.

Vi utfører alt av store og små gulvlegger- og gulvvarmeoppdrag. Vi legger Varmefolie under parkett i Oslo, Asker og Bærum med høy kvalitet til avtalt tid og pris

En hygienisk oppvarming, varmefolie under parkett er en kjempe hygienisk måte å varme opp rommet på, siden gulvvarme ikke sirkulerer luften i rommet som andre oppvarmingskilder blir det færre støvpartikler som virvler rundt i rommet.

Du kan legge varmefolie på betonggulv, men varmefolie kan ikke legges under betonggulv. Kontakt oss for hjelp, våre elektrikere hjelper med råd og montering. Varmefolie har en lav byggehøyde som egner seg godt til både nybygg og rehabilitering.

Vi påtar oss alle oppdrag innen gulvlegging og oppvarming av gulv. Kontakt oss for en hyggelig prat eller en uforpliktende befaring på gulvvarme i din bolig.

Inspirasjonsbilder - Varmefolie under parkett

Eksempler på gulvvarme

  • Gulvvarme, varmefolie
  • Varme under parkett, laminat, klikkvinyl
  • Varmekabler, varmematter og vannbåren varme

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du ønsker varmefolie under parkett – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Gulvvarme - Varme i gulv under parkett og laminat

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare gulvvarme.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Gulvvarme, Varme under parkett, Varme under laminat, Varme under gulvbelegg, Varmefolie for gulv, Parkett med varme, Gulvvarme folie, Varme i gulvet, Varmefolie under parkett

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi legger gulvvarme..

Oslo, Asker, Bærum, RøykenHurumLier og Drammen