Utskifting av vinduer og dører i Asker

Vi skifter ut dine vinduer og dører i Asker!

Vi skifter ut dine gamle dører og vinduer i Asker, raskt og effektivt.

Det er mange grunner til at våre kunder velger å bytte vinduer. Fukt og råte skader ødelegger ofte karmen, normalt er levetiden på vinduer ca 20-30 år. Eldre vinduer er energityver, skifter du ut dine gamle vinduer vil du raskt merke mindre trekk, lettere oppvarming av boligen og bedre inneklima.

Trenger du en snekker for å bytte vinduer eller bytte dører i Asker kan du ta kontakt med oss, vi kommer raskt på en uforpliktende befaring. Vi har snekkere i Asker med lang erfaring klare for å skifte ut dine gamle vinduer eller dører.

Skifte vinduer og dører er en jobb for fagfolk, hvis du ønsker et godt resultat. Først må riktig vindu eller dør velges og måles slik at det passer inn i dagens lysåpning. Her er det mange fallgruver. Velger man produkter fra en anerkjent leverandør, er mye gjort. Går man kun etter pris, vel da får du nok i mange tilfeller det du betaler for.

Når det gamle vinduet eller den gamle døren er fjernet, skal de nye på plass. Da er det viktig at det gjøres skikkelig, det må isoleres riktig, vannbrett må på plass med mer. Kanskje må også vindusposten/vindusbrettet på innsiden også skiftes eller tilpasses det nye vinduet.

Når dører skiftes, skiftes som regel hele rammen også. Det som nå gjenstår er listverk, både innvendig og utvendig. Listverk er selve prikken over i’en. Riktig dimensjonerte og tilpassede lister, gir en flott finish og er med på å heve inntrykket, enten det er en ny dør eller nytt vindu du har fått montert.

Vi har også gode innkjøpsavtaler med flere norske dør- og vindusprodusenter, om ønskelig kan vi både stille med vinduer, dører og utføre arbeidet.

Noen av områdene vi bytter dører og vinduer i Asker: Billingstad, Bjerkås, Bondibråten, Dikemark, Gullhella, Heggedal, Holmen, Håkavik, Landøya, Nesvangen, Sjøstrand, Sververen, Vollen

Inspirasjonsbilder - Skifte dører og vinduer i Asker

Eksempler på snekkerarbeid

  • Montering og skifting av vinduer. Montering og skifting av dører.
  • Ytterdører, branndører, isoleringsglass og støyreduksjon glass.
  • Utskifting av blikk, vannbrett, vannbord m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger å skifte ut dører og vinduer i Asker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Snekkere i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utskifting av dører og vinduer. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Asker)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Skifte vinduer Asker, Skifte gammel dør, Skifte vinduer sameie, Bytte vinduer, Skifte vinduer før salg, Skifte gamle vinduer, Bytte ut vinduer Asker,  Skifte dør og dørkarm, Skifte altandør, Skifte ut inngangsdør Asker, Bytte ytterdør, Bytte verandadør