Utskifting av vinduer og dører

På tide å bytte dører og vinduer?

Vi skifter ut dine gamle dører og vinduer, raskt og effektivt.

Alle bygningsdeler har en viss levetid og dette merkes spesielt godt på utvendige deler som vinduer og dører. Om for eksempel et vindu viser tegn til råte eller annen skade, kan det selvsagt repareres, men det enkleste og ofte rimeligste, er å skifte det ut. Det viktigste er at problemet blir ordnet slik at ikke skaden sprer seg inn i konstruksjonen.

Velger du DinByggpartner når du skal skifte ytterdør eller til utskiftning av vinduer. Da kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig. Vi skifter ut både dører og vinduer i OsloAsker og Bærum

Dagens vinduer og dører har en helt annen støy- og isolasjongrad enn bare for noe  tiår siden, slik at et bytte i dag vil også være økonomisk fornuftig ved at du får en bedre isolert bolig. Vurder hvilke tilleggegenskaper du ønsker av vinduet ditt. Moderne vinduer tilbyr blant annet mulighet for solavskjerming og UV-beskyttelse, støydemping, innbruddssikring. Enova sin anbefaling er at du kjøper lavtenergivinduer med en U-verdi på 1.0 eller bedre.

Har du punkterte vinduer anbefaler vi at disse byttes ut, punkterte vinduer holder ikke på varme. Når det oppstår en lekkasje mellomglasslagene og luft eller fukt trenger mister vinduet mange av sine egenskaper.
Vinduet ser skjoldete og er uklart selv om det nettopp er nyvasket. Vinduer får redusert U-verdi og vil dugge når den isolerende gassen mellom glasslagene siver ut. Har du punkterte vinduer vil det trengs mye mer energi for å varme opp boligen.

Vi har også gode innkjøpsavtaler med flere norske dør- og vindusprodusenter, om ønskelig kan vi både stille med vinduer, dører og utføre arbeidet.

DinByggPartner tilbyr gratis og uforpliktende befaring – deretter får du et like uforpliktende pristilbud. Våre snekkere tar gjerne jobben hos deg, enten det er kun ett vindu eller du vil skifte alle vinduene. Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor.

Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Inspirasjonsbilder - Skifte dører og vinduer

Eksempler på snekkerarbeid

  • Montering og skifting av vinduer. Montering og skifting av dører.
  • Ytterdører, branndører, isoleringsglass og støyreduksjon glass.
  • Utskifting av blikk, vannbrett, vannbord m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger å skifte ut dører og vinduer – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Snekkere i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utskifting av dører og vinduer. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Skifte vinduer, Skifte gammel dør, Skifte vinduer sameie, Bytte vinduer, Skifte vinduer før salg, Skifte gamle vinduer, Bytte ut vinduer,  Skifte dør og dørkarm, Skifte altandør, Skifte ut inngangsdør, Bytte ytterdør, Bytte verandadør

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi skifter dører og vinduer..

Oslo, Asker, Bærum, RøykenHurumLier og Drammen.