Bytte vinduer

På tide å bytte vinduer?

Vi skifter ut din gamle vinduer raskt og effektivt.

Ønsker du å skifte ut dine gamle vinduer? Vi garanterer førsteklasses håndverk og fast avtalt pris på alle våre oppdrag. Vi monterer og leverer de aller fleste type dører til private boliger, borettslag og bedrifter. Vi kan både kjøpe inn vinduer og montere de, ønsker du å stille med vinduer selv er dette selvfølgelig helt i orden. Da står vi bare for monteringen av vinduene.

Vi kan leverer vinduer fra et stort utvalg norske kvalitets leverandører til svært konkurransedyktige priser. I tillegg til å skifte vinduer skifter vi selvfølgelig ut også innerdører og ytterdører.

Alle bygningsdeler har en begrenset levetid og dette merkes spesielt godt på dører og vinduer. Om vinduene viser tegn til råte eller annen skade, kan det selvsagt repareres, men det enkleste og ofte rimeligste, er å skifte ut vinduet. Det viktigste er at problemet blir ordnet slik at ikke skaden sprer seg inn i konstruksjonen.

Ønsker du å skifte ut dine vinduer? Hos oss kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig. Vi skifter ut vinduer i OsloAsker og Bærum.

Moderne vinduer har en helt annen støy- og isolasjongrad enn bare for noe  tiår siden, slik at et bytte i dag vil også være økonomisk fornuftig ved at du får en bedre isolert bolig.

DinByggpartner tilbyr uforpliktende og gratis befaring. Våre snekkere tar gjerne jobben hos deg, enten det er kun et vindu eller om det er flere vinduer som skal skiftes ut. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Inspirasjonsbilder - Skifte vinduer

Eksempler på arbeid forbundet med utskifting av dører

  • Montering og utskifting av vinduer.
  • Toppsving, sidehengslet, fastkarm, topphengslet, sidesving og innadslående.
  • Utskifting av blikk, vannbrett, vannbord m.m

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger å skifte vinduer – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Snekkere i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare utskifting av dører og vinduer. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Montere vinduer, Skifte gammelt vindu,  Bytte vindu, Skifte vinduer, Bytte vinduer pris, Sette inn vinduer, Bytte vinduer i murvegg, Pris på utskifting av vinduer

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi skifter vinduer..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.