Snekker og tømrerarbeid

Snekkerarbeid - sikkert, trygt og rimelig!

Trenger du en snekker? Vi utfører alt av innvendig snekkerarbeid.

Vi utfører alt av små og store snekker oppdrag, fra total rehabilitering eller oppussing av eneboliger og leiligheter, til mindre oppdrag som hastejobber og montering. Trenger du hjelp til utskifting av dører eller vinduer, gulvlegging eller annen oppussing, ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud eller befaring.

Velger du DinByggPartner til ditt snekker prosjekt i kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig. Våre snekkere og tømrere tar oppdrag i Oslo, Asker og Bærum. Ønsker du å skifte kledning og etterisolere huset? Vi har lang erfaring med å skifte kledning og isoleringsarbeid.

Hos oss er kvaliteten i fokus og vi har den kompetansen som skal til for at du blir fornøyd. Våre snekkere er dyktige håndverkere, som setter sin ære i å utføre et godt arbeid. Som kunde hos oss forholder du deg kun til en kontaktperson, gjennom hele prosjektet.

Din kontaktperson planlegger og sørger for at de involverte håndverkerne utfører jobben som planlagt, til avtalt tid, pris og kvalitet. Vi utfører det aller meste innen snekring og tømring, alt fra oppsetting av gipsplater og panel til utskifting av dører, dørkarmer, ytterdører og vinduer  til større prosjekter. Ring oss gjerne for en hyggelig prat eller ta en titt på tilbakemeldinger fra våre kunder og se gjerne på bilder av prosjekter vi har utført på våre nettside.

Inspirasjonsbilder - snekker

Eksempler på snekkerarbeid

  • Montering og skifting av vinduer. Montering og skifting av dører.
  • Flytter og monterer nye vegger, dører m.m
  • Legger lister i tak, gulv og rundt vinduer og dører.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en snekker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Snekkere i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare snekkerarbeid. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Snekker, Snekkerarbeid, Bygge lettvegger, Flytte vegger, Skifte dørkarmer, Bytte ut dører innvendig, Skifte gulvlister, Montere taklister, Skifte Fotlister, Snekkerarbeid hus, Senke tak i stue, Nytt innvendig tak

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører snekkerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.