Rørlegger

Utfører alt av rørleggerarbeid.

Ved behov for rørlegger på våre prosjekter, ordner vi det hele.

Renovering er ofte et samarbeid mellom flere aktører, det krever godt samarbeid og kommunikasjon gjennom hele byggeprosessen. Ofte har rørlegger en nøkkelrolle når større rehabiliteringsprosjekter skal utføres. Dinbyggpartner utfører og organiserer Vvs-arbeid i Oslo, Asker og Bærum. Vi utfører alt av rørleggertjenester, både små og store oppdrag.

Vi samarbeider bare med sertifiserte rørleggere, dette er faste rørleggere vi benytter på alle våre prosjekter. Dette betyr at din kontaktperson i DinByggpartner tar hele dialogen og koordinering av arbeidet med rørleggeren. Siden det alltid er de samme rørleggerne som utfører arbeid på våre prosjekter går både dialogen og prosessen smertefritt, slik at vi ikke risikerer at arbeidet stopper opp slik det ofte kan gjøre når håndverkere må vente på hverandre.

Typisk rørleggerarbeid vi utfører for våre kunder er: Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg. Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, industribygg og andre næringsbygg

Er du kunde av DinByggpartner og trenger å få utført rørleggerarbeid? Ta kontakt med din kontaktperson så vil vedkommende koordinere med våre rørleggere å sørge for at arbeidet blir utført som avtalt.

Inspirasjonsbilder - Rørlegger

Eksempler på rørleggerarbeid

  • Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg.
  • Oppussing og modernisering av badet
  • Reparasjon og utskifting av blandebatterier

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en rørlegger – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Rørleggerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare Rørleggerarbeid.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Rørleggerarbeid, Avløp, Renovering, Rør, Rørlegger, Lekkasje, Vannlekkasje, Våtrom, Rørleggervakt, Rør rehabilitering, Renovering av bad