Rørlegger Majorstuen

Rørlegger Majorstuen - til avtalt pris!

Behov for rørlegger på Majorstuen? Vi stiller opp på kort varsel.

Våre rørleggere på Majorstuen møter opp til avtalt tid.
Det er ikke mye som er mer irriterende enn å vente på en rørlegger som ikke møter opp til avtalt tid. Våre rørleggere møter opp når de skal, vi ferdigstiller arbeidet til avtalt tid og etterlater alltid ditt hjem ryddig og pent. Du kan være trygg på at våre rørleggere har den nødvendig erfaring som skal til for at nettopp ditt oppdrag utføres som avtalt. Hos oss møter du høflige rørleggere som yter god service, du får god kvalitet og konkurransedyktige/rimelige løsninger på arbeidet som skal utføres. Vi opererer ofte med fastpris på våre jobber, på denne måten vil du aldri hvil oppleve noen «overraskelser» på prisen når arbeidet er fullført.

Rørlegger på Majorstuen med solid kompetanse
Våre rørleggere leverer rørleggertjenester til privat- og bedriftsmarkedet. Mange år i bransjen har gitt oss erfaringen du trenger for å få et vellykket resultat. Vi utfører rørleggeroppdrag innen alt fra serviceoppdrag, skadeforsikring, renovering av bad og sanitæranlegg til næringsvirksomhet. Vi stiller alltid opp til avtalt tid og utfører arbeidet til avtalt pris.

Rørlegger til avtalt tid.
Vi har respekt for andres tid, det er ikke mye som er mer irriterende enn å vente på rørleggeren som ikke møter opp. Ofte har våre kunder muligens tatt seg fri fra arbeidet eller utsatt møter for å ta oss imot. Våre rørleggere møter alltid opp til avtalt tid og arbeidet skal utføres til avtalt pris. Vi ivaretar dine interesser gjennom god planlegging og koordinering.

Pålitelige rørleggere Majorstuen, som leverer rørleggertjenester til avtalt tid og pris – uten overraskelser!

Vi tilbyr en rekke tjenester innen rørleggertjenester som: Renovering av bad, Flytting av kjøkken, Montering, Varmeanlegg, Serviceoppdrag, Nybygg, Akutt rørlegger m.m. DinByggpartner utfører alle typer rør- og VVS-arbeider. Vitilbyr alt innenfor tradisjonelle rørleggertjenester og kan håndtere alt fra store prosjekter til  enkle serviceoppdrag.

Rørleggerfirma på Majorstuen som tilbyr rimelig og effektiv rørleggerhjelp

Hvilke tjenester kan vi tilby?
Våre rørleggere på majorstuen tilbyr alt av arbeid relatert til rørleggerfaget, typisk arbeid vi utfører for våre kunder kan være Åpning eller rensing av tette rør, reparasjon av lekkasjer, rørinspeksjon, renovering av bad, toaletter, kraner, avløp og mye mer. Vi utfører rørleggeroppdrag for både bedrifter og privatpersoner, rekkehus, enebolig, leiligheter og kontorbygg. Har du behov for en rørlegger kan du kontakte oss for et uforpliktende tilbud.

Hvorfor velge oss?
Hos oss får du hjelp når du trenger det, våre rørleggere møter opp til ditt oppdrag på Majorstuen til avtalt tid. Vi har servicebiler og rørlegger tilgjengelig fra 07:00 – 18:00, ved akutt hjelp eller nødstilfeller er vi tilgjengelige utover normal arbeidstid. Oppdragene våre utføres raskt, effektivt og til avtalt tid.

Inspirasjonsbilder - Rørlegger Majorstuen

Eksempler på rørleggerarbeid

  • Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg.
  • Oppussing og modernisering av badet
  • Reparasjon og utskifting av blandebatterier

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en rørlegger på Majorstuen – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Rørleggerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare Rørleggerarbeid.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Majorstuen)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Rørleggerarbeid Majorstuen, Avløp, Renovering, Rør, Rørlegger, Lekkasje Majorstuen, Vannlekkasje, Våtrom, Rørleggervakt, Rør rehabilitering, Renovering av bad