Renovering av bad Oslo

Oppussing og rehabilitering av bad Oslo

Rehabilitering av bad Oslo

Har du behov for rehabilitering av bad? Vi pusser opp ditt bad i Oslo raskt og effektiv!

Renovering av bad i Oslo til fastpris og til avtalt tid. Lang erfaring og god organisering gjør det mulig for oss å trygt kunne tilby deg fastpris på renovering av ditt bad og fast ferdigstillelsestidspunkt. Et gjennomsnittlig bad kan totalrenoveres og ferdigstilles i løpet av 4-6 uker, normalt leveres badet ferdig på 5 uker. Vi renoverer baderom til fastpris, fastpris for renovering av bad sikrer deg forutsigbarhet, trygghet og oversikt.

Tjenester vil tilbyr inkluderer blant annet: Oppussing av bad, Serviceoppdrag for rørleggere, Rehabilitering av bygg, Vannrensing, Installasjon av vannbåren varme, Installasjon av varmtvannsbereder. Vi er punktlige, serviceinnstilte og kan vise til gode referanser fra tidligere prosjekter. Les gjerne også tilbakemeldinger fra våre kunder.

Å planlegge et nytt bad er først og fremst spennende, men det er mange valg som skal tas og en del ting som bør undersøkes. Når badet skal renoveres er det veldig viktig å planlegge godt på forhånd, god planlegging gir bedre sluttresultat raskere. Renovering av bad er et stort og kostbart prosjekt som stiller store krav til bedriften som utfører jobben. Vi pusser opp bad til fastpris i Oslo, våre rørleggere har lang erfaring med rehabilitering av bad og hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat ditt bad.

Drømmer du om renovering av ditt bad i Oslo? Da har du to valg: overflateoppussing eller totalrenovering.

Ønsker du renovering av ditt bad til fastpris?

Hos oss får du fastpris på oppussing av ditt bad i Oslo. Hos oss får du en fast prosjektleder som koordinerer hele prosjektet og alle involverte håndverkere.  Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, det er fornøyde kunder vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning! Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på oppussing av ditt bad.

Rehabilitering av bad Oslo

Hva koster rehabilitering av bad i Oslo?

Rehabilitering av bad i Oslo til fast avtalt tid og pris.

Det er flere faktorer som er med på å avgjøre hva det koster å renovere ditt bad i Oslo, Et lite bad er kan normalt leveres ferdig inkludert alle materialer og innredning for ca. 300.000,- inkl mva, større bad vil koste noe mer i både arbeid og materialer. Uansett hvilken størrelse du har på ditt bad eller hvilken innredning og løsninger du velger kan vi tilby deg fastpris på renovering av ditt bad. Fastpris på renovering av bad gir deg som kunde forutsigbarhet.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for tilbud på Rehabilitering av bad Oslo – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussing av bad.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Oslo)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Renovering av bad, Oppussing bad inspirasjon, Oppussing av bad, Rørleggerarbeid på bad, Oppussing bad fastpris, Pusse opp bad billig, Pusse opp bad på budsjett, Bareomsrenovering, Totalrenovering av bad, Sveisemembran