Oppussing av bad i Bærum

Oppussing av bad i Oslo, Asker og Bærum

Oppussing av bad i Bærum

Har du behov for oppussing av bad i Bærum? Vi pusser opp ditt bad i Bærum raskt og effektiv!

Vi totalrenoverer baderom for privatmarkedet i Bærum og omegn. Vi vet godt hva som må til for at baderommet skal være sikkert og vanntett. Mulighetene for at det gjøres feil under rehabilitering av bad er mye større enn i andre rom. Vi forenkler prosessen ved å benytte våtromsystemet Litex på hele badet. På denne måten bygges alle bad på samme måte. Vi benytter Litex våtromplater isteden for gips på alle vegger. Litex produserer markedsledende våtromsystemer, og har etter hvert blitt synonymt med et trygt og vanntett våtrom.

Vi totalrehabiliterer ditt bad i Bærum på 4/5 uker. For å få til dette kreves det både god planlegging og dyktige medarbeidere. I planleggingsfasen tegner vi opp ditt bad slik at du ser hvordan det vil bli seende ut, vi bestemmer oss for alle materialer, bestiller fliser og inventar slik at dette ligger klart på vårt lager.

Enten du ønsker en enkel oppussing eller totalrenovering av ditt bad i Bærum kommer vi gjerne på en gratis befaring. Hos oss får du fastpris på oppussing av ditt bad.

Noen av områdene vi pusser opp bad i Bærum: Sandvika, Høvik verk, Ringvoll, Østerås, Bekkestua, Bærums verk, Fornebu, Fossum, Kolsås, Lommedalen, Ringstabekk, Rykkinn, Slependen, Stabekk, Vøyenenga, Bakåsen, Goslia, Gullhaug, Helset, Holtet, Jar, Jongskollen, Toppås, Åmotenga

Oppussing av bad til hyggelig pris

Oppussing av bad i Bærum

Har du behov for oppussing av bad i Bærum? Vi pusser opp ditt bad i Bærum raskt og effektiv!

Når badet skal pusses opp er det veldig viktig å planlegge godt på forhånd. Å planlegge et nytt bad er først og fremst spennende, men det er mange valg som skal tas og en del ting som bør undersøkes. Oppussing av bad er et stort og kostbart prosjekt som stiller store krav til bedriften som utfører jobben. Når badet skal pusses opp er det ofte flere yrkesgrupper som er involvert i prosjektet. Det kan være både rørleggere, elektrikere, flisleggere, snekkere og murere. Her synes mange det enkleste er å velge en totalentreprenør som tar seg av hele prosjektet, slik at man slipper å forholde seg til individuelle fagpersoner for hver enkelt oppgave.

Dersom man har et bad man ønsker å oppgradere, står man gjerne mellom valget å totalrenovere hele badet eller bare pusse opp overflatene. Vi både pusser opp og totalrenoverer bad i Bærum avtalt tid og pris.

Har du et litt nyere bad i god teknisk stand (rør, elektrisk, membran) der du har alle papirer i orden og dokumentasjon på både membran og arbeidet som er utført kan det være fornuftig å begrense prosjektet til en delvis oppussing. Da finnes det muligheter for å legge flis-på-flis, bytte ut baderomsmøbler, inventar og armaturer. Dett kan gjøres så lenge du vet at badet er forskriftsmessig bygget og tett. På denne måten vil få et «nytt» bad til en rimeligere penge.  Dersom badet er 15-20 år og i sliten stand er det vanligste å totalrenovere badet.

Et gjennomsnittlig bad kan ofte totalrenoveres og ferdigstilles i løpet av ca 4 uker, kontraktstid er på 5 uker slik at vi har en liten buffer for uforutsette ting. Fastpris på totalrenovering av bad. Vi renoverer baderom til fastpris, fastpris for renovering av bad sikrer deg forutsigbarhet, trygghet og oversikt.

Kontakt oss for fastpris på renovering av ditt bad i Bærum

Hos oss får du fastpris på oppussing av ditt bad i Bærum. Vi har en fast prosjektleder som koordinerer hele prosjektet og alle involverte håndverkere som elektrikere, flisleggere, rørleggere, snekkere og malere. Normalt bruker vi 4–5 uker på en totalrenovering av et bad. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på oppussing av ditt bad.

Er badet klart for å pusses opp?

Er det på tide å pusse opp mitt bad?

Når er det på tide å renovere badet.

Forventet levetid på et bad varierer med mange ulike faktorer. Hvordan badet ble bygget  sist det ble renovert  vil ha en direkte innvirkning, belastning ( dusjes det rett på fliser eller dusjes det i et dusjkabinett) og kvaliteten på materialene som ble benyttet i sin tid. I forbindelse med kjøp av ny bolig velger mange å pusse opp badet, da står man fritt til designe badet på nytt, gi badet nye bruksområder eller utvide badet om det er for lite. I utgangpunktet anbefaler Sintef at badet pusses opp hvert 20-30 år, men mange oppgraderer badet hyppigere da både bruk og design endrer seg over tid. Flere eldre bad er på ingen måte rustet for dagens bruk, med utstrakt bruk av vann og og vann søl. Alderen i seg selv er ikke en faktor som alene bestemmer levetiden på et bad. Hvordan badet er vedlikehold og hvordan badet er benyttet er som regel mye mer avgjørende. Får badet jevnlig vask og stell? Vedlikehold og rengjøring påvirker levetiden på badet i stor grad. Blir badet ofte utsatt for fukt, som for eksempel gjennom flere dusjingen hver dag, sier det seg selv at badet lever et tøft liv.

Forventet levetid på badet - Fastpris på oppussing av bad

Forventet levetid på badet

Levetiden på et bad avhenger av mange forhold, hvor lenge kan du forvente at badet holder?

Et eldre bad kan strengt tatt holde i 50 år, forutsatt at grunnarbeidet er skikkelig utført og at badet er vedlikeholdt. Men normalt anbefaler at badet pusses opp etter 20-30 år. Da er badet såpass gammelt at faren for slitasje, feil og lekkasjer er stor. Det beste er å være føre-var for å unngå potensielt store og dyre skader.

Når sanitæranlegget eller andre ting å badet først ryker kan det få store og dyre konsekvenser for boligeier.  Sintef Byggforsk har utarbeidet en anvisning som anslår levealder for en rekke deler som er vanlig å ha på et bad. Hensikten  med dette er å øke bevisstheten om at alle deler og utstyr har en variabel, men samtidig begrenset levetid. Sintef Byggforsk opererer med to ulike begreper for levetid, dette er «teknisk levetid» og «anbefalt brukstid». Teknisk levetid er tiden det tar før utstyr ikke lenger oppfyller sin tiltenkte funksjon, mens anbefalt brukstid er hvor lange man kan forvente at utstyret vil fungere uten funksjonssvikt eller lekkasje.

Sintef Byggforsk har utarbeidet en anvisning som anslår levealder for en rekke installasjoner som er vanlig å ha på et bad. Armatur på servanter og badekar samt Vegghengt toalett har en forventet levetid på 15 år, men vanlig vannklosett, badekar, servant og plastsluk kan vare så lenge som 50 år.  Varmtvannsbereder i rustfritt stål og dusjkabinett har en forventet levetid på 20 år.

Vurderer du å kjøpe ny bolig med eldre bad kan det være lurt å se litt ekstra nøye på badet. Er deler av badet 40-50 år gamle bør det blinke en varsellampe hos de aller fleste. Da må ta med i beregningen at badet trolig må renoveres. Man bør helt enkelt ta med seg en liste og undersøke alderen på baderomsinventaret når man for eksempel er på en visning.

Kontakt oss for fastpris på oppussing av bad Bærum

Vi gir deg fastpris på renovering av ditt bad i Bærum. Vi har en fast prosjektleder som koordinerer hele prosjektet og alle involverte håndverkere som elektrikere, flisleggere, rørleggere, snekkere og malere. Normalt bruker vi 4–5 uker på en totalrenovering av et bad. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på oppussing av ditt bad.

Totalrenovering av bad med litex

Vi bygger tette bad med Litex

Vårt program for oppussing av baderom er utformet i samarbeid med våtromsystemet Litex.

Når vi pusser opp bad i Bærum for våre kunder benytter vi våtromsplater fra Litex isteden for gips. Vi benytter Litex på alle vegger, i nisjer, for å bygge inn sisterner osv. når vi renoverer bad. Litex Membranplate er en damptett membranplate for bad og våtrom som i hovedsak skal flislegges. Platen fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran. Dette er plater som holder høy kvalitet og sørger for at badet forblir tett i mange år fremover. Litex har etter hvert blitt synonymt med et trygt og vanntett våtrom.

Våre medarbeidere har gjennomført Litex våtromskole.  I tillegg til kunnskap og rådgiving i bruk og montering av Litex Våtromsystemer, gis det grunnleggende gjennomgang av byggemetoder og hvilke regler og normer som gjelder for bygging av våtrom. Ref. TEK17, Byggevarebransjens våtromsnorm (BVN) og Byggmesterforbundets våtromskurs.

Litex Membranplate er en damptett membranplate for bad og våtrom som i hovedsak skal flislegges. Platen fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran. Fleksibel banemembran som benyttes både som toppmembran (på stabilt underlag) og som nedstøpt membran på alle underlag, her sveises skjøter, hjørner og gjennomføringer. Litex Membranduk er en duk som er vann- og damptett og benyttes til bad og våtrom. Den kan monteres på gips, våtromsplater, betong eller annen fast overflate og legges både på vegg og gulv.

LITEX ® Membransystemer består av godkjente løsninger for bygging av tette og trygge bad og våtrom. Løsningene har Teknisk Godkjennelse fra SINTEF, Byggforsk eller ETA og benyttes både ved nybygg og ved rehabilitering.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du vurderer oppussing av bad i Bærum – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Rørleggerfirma - Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare oppussing av bad.
Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Oppussing av bad, Renovering av bad Bærum, Rørleggerarbeid på bad, Oppussing bad fastpris, Pusse opp bad billig Bærum, Pusse opp bad på budsjett, Oppussing bad inspirasjon, Bareomsrenovering, Totalrenovering av bad Bærum, Sveisemembran