Mur og murerarbeid i Oslo

Trenger du hjelp av en murer i Oslo?

Vi kan tilby de fleste tjenester innen murerarbeid i Oslo

Murerfaget er et håndverksfag med tusen år gamle tradisjoner. DinByggpartner besitter erfaringen og kompetanse som kreves for alle typer murerarbeid i Oslo, dette gjør at vi kan påta oss både små- og større krevende prosjekter.

Når du skal velge et murerfirma i Oslo er det viktig å velge et firma som benytte dyktige murere med lang erfaring eller murmestere, da kan du være sikker på at jobben blir forskriftmessig utført. Dette gjenspeiles tydelig i kvaliteten på arbeidet.

En mureren må kunne utføre arbeidet på en sikker og rasjonell måte som tilfredsstiller krav til helse, miljø og sikkerhet, samt lover og forskrifter. Mureren skal ha kompetanse til å utføre murverk med ulike forbandsløsninger, overdekningsmetoder og buekonstruksjoner, kunne isolere, utføre blokkmuring, drenere, flislegging av vegger og gulv og forankre murverk, mureren må også ivareta estetiske og kulturelle verdier som ligger i teglarbeid og kunne utføre arbeidet i henhold til lover og forskrifter.

Ønsker du å få utført murerarbeid i Oslo som muring, ringmur, grunnmur, støping, teglforblending, fasadepuss, flislegging, naturstein, ildsteder, piperehabilitering, betong, rehabilitering av murfasader, våtromsarbeid m.m. Kontakt oss i DinByggpartner for en uforpliktende prat.

Noen av områdene vi utfører murerarbeid i Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø

Inspirasjonsbilder - Murer Oslo

Eksempler på murerarbeid

  • Teglstenmuring, blokkmuring, pipe/skorsstein.
  • Rehabilitering og muring av fasade.
  • Innvendig og utvendig murerarbeid.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en murer i Oslo – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Murerfirma Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare muring.
Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Vi utfører det aller meste av innvendig og utvendige oppdrag.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Oslo)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Muring av sprekker, Muring Oslo, Pussing av mur, Reparasjon av skader, Forstøtningsmur, Pusse grunnmur, Murertjenester Oslo, Rehabilitering