Maling av trappeoppganger Hurum

Maling av trappeoppganger i Hurum

Vi maler trappeoppganger, fellesarealer og kjellere for  borettslag og sameier i Hurum

For sameier og borettslag i Hurum tilbyr vi alt innen vedlikehold og oppussing. Ønsker dere å bare male eller pusse opp hele trappeoppgangen kan dere ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Trappeoppganger og fellesarealer er ofte utsatt for større slitasje da mange personer ferdes på samme sted. Derfor er det viktig at malerarbeidet i trappeoppgangene får en solid og holdbar oppussing.

Vi maler fellesarealer og trappeoppganger i Hurum, har ditt borettslag behov for oppussing eller vedlikehold? Vi skifter også gulvbelegg, dører og vinduer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Ved maling av trappeoppganger i Hurum vet vi hvor viktig det er med varsling til beboerne under arbeidets gang, samtidig som vi er bevisste på at gjennomføringen ikke skal bry beboerne unødvendig.

Tips og råd: Styret har ansvaret for å innføre og utøve internkontroll. Det er styrets plikt å ha oversikt over alle fellesarealene. I tillegg skal de informere eier og bruker av den enkelte leilighet om det ansvaret den enkelte har etter lov og forskrift. Les brosjyren: «Internkontrollen i borettslag, sameier og vel«:

Inspirasjonsbilder - Maling av trappeoppganger

Eksempler på arbeid i Hurum

  • Oppussing av trappeløp, oppganger og fellesarealer.
  • Maling av vegger, tak og gelender.
  • Utskifting av dører og vinduer.
  • Forsikrings jobber etter brann og vannskader.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger å male trappeoppgangene – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare maling av trappeoppganger. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse (Hurum)
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av trappeløp Hurum, Maling av trappeoppganger, Utskifting av oppgangs vinduer, Skifte gulvbelegg, Utskifting av oppgangs dør, Skifte lamper i trappeoppgang, Maling av trapper, Male håndløper, Skifte bod dører, Maling av kjeller Hurum