Maling av trappeoppganger

Maling av trappeoppganger

Vi maler trappeoppganger, fellesarealer og kjellere for  borettslag og sameier.

Trappeoppganger og fellesarealer er ofte utsatt for større slitasje da mange personer ferdes på samme sted. Derfor er det viktig at malerarbeidet i trappeoppganger og tilsvarende områder får en solid og holdbar oppussing. Det er også viktig at det benyttes kvalitetsprodukter slik at oppussede flater holder så lenge som mulig. Når det kommer til materialer får man ofte det man betaler for, billige produkter holder som regel kortere og gjør at oppussingsarbeidet må foretas oftere.

Vi maler trappeoppganger og fellesarealer i Oslo, Asker og Bærum, har ditt borettslag behov for oppussing eller vedlikehold? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Har dere behov for å skifte ut vinduer eller dører er dette også arbeid vi utfører.

Ved maling av trappeoppganger vet vi hvor viktig det er med varsling til beboerne under arbeidets gang, samtidig som vi er bevisste på at gjennomføringen ikke skal bry beboerne unødvendig.

Tips og råd: Styret har ansvaret for å innføre og utøve internkontroll. Det er styrets plikt å ha oversikt over alle fellesarealene. I tillegg skal de informere eier og bruker av den enkelte leilighet om det ansvaret den enkelte har etter lov og forskrift. Les brosjyren: «Internkontrollen i borettslag, sameier og vel«:

Inspirasjonsbilder - Maling av trappeoppganger

Eksempler på malerarbeid i Trappeoppganger

  • Oppussing av trappeløp, oppganger og fellesarealer.
  • Maling av vegger, tak og gelender.
  • Utskifting av dører og vinduer.
  • Forsikrings jobber etter brann og vannskader.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger å male trappeoppgangene – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare maling av trappeoppganger. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av trappeløp, Maling av trappeoppganger, Utskifting av oppgangs vinduer, Skifte gulvbelegg, Utskifting av oppgangs dør, Skifte lamper i trappeoppgang, Maling av trapper, Male håndløper, Skifte bod dører, Maling av kjeller

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi pusser opp trappeoppganger..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.