Maling av trapp

Vi maler trapper i ditt hus

Vi både sliper og maler trapper. Ønsker du å fornye den gamle trappen?

Ønsker du malt trapp, men trappen er tidligere lakkert? Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din. Løs lakk eller maling etc ved trappevangene må skrapes og pusses bort. Siden trappen er lakkert er det viktig at trinnene slipes, hvor mye som må slipes er avhengig av trappen. Etter at trappen er pusset er det viktig at alt slipestøvet tørkes bort.

For å hindre gjennomslag er det lurt å påføre sperregrunn, da motvirkes kvaegjennomslag fra kvist, gjennomslag av nikotin, sot og diverse fargestoffer. Eventuelle ujevnheter og spikerhull burde sparkles og pusses for å oppnå det beste sluttresultatet. Vi maler og pusser opp trapper i Oslo, Asker og Bærum på kort varsel. Kontakt oss for tilbud på maling av din trapp.

Alle flater må nå rengjøre, og vegger etc. må beskyttes med maskeringsteip før trappen kan males. Er trappen i daglig bruk kan det være fornuftig å markere annenhvert steg med teip eller annet, slik at bare annenhvert steg males av gangen. Da kan trappen fortsatt benyttes, mens de malte trinnene får tørke. Det beste resultatet for vi som oftest ved å benytte både pensel og rulle. Normalt benytter vi både grunning og selvfølgelig egnet maling for trapp for at overflaten skal tåle slitasjen. Et triks kan også være å påføre noen lag med klarlakk for å beskytte.

Ønsker du å sette bort arbeidet? Vi er et malerfirma med malere klare for oppdrag på kort varsel. Vi maler alle flater inkludert trapper. Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos DinByggpartner slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger at ditt maleroppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Inspirasjonsbilder - Maling av trapp

Eksempler på behandling av trapp

  • Maling, beising eller lakkering av trapper.
  • Oljing av trapp, sliping av trapp.
  • Legging av trappeteppe.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til å male din trapp – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maler firma Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare innvendig malerarbeid. Vi vet hvor slitsomt det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av trapper, Lakkering av trapp, Slipe trapp, Olje trappetrinn, Male trappetrinn, Trappeteppe, Hvilken maling til trapp, Pusse opp furutrapp, Maling av furutrapp, Trappemaling

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi utfører malerarbeid..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.