Maling av tak

Vi maler ditt tak til avtalt tid og pris

Vi utfører det meste av malerarbeid! Vegger, tak, lister, dører, vinduer mm.. 

DinByggpartner utfører alt av store og små innvendig maleroppdrag med høy kvalitet til avtalt tid og pris.
Ønsker du å spare penger på en billig maler? Ta kontakt med oss først for et godt tilbud!
Vi har malere klare for oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Når vi skal male en stue eller et soverom er vanligvis taket stedet vi starter. For mange kan det være en anstrengende jobb å male taket, da er det jo fint å vite at det finnes hjelp å få. DinByggpartner har et stort utvalg av malere med lang erfaring som får jobben gjort raskt, rimelig og pent.

Å male taket er et sikkert grep for å gi hele rommet et skikkelig løft. I de aller fleste tilfeller ønsker våre kunder å male taket hvitt. Vi anbefaler at det brukes en helmatt maling når taket (himling) skal males. Et hvitt tak sørger for at rommet virker større og at du får en jevn lysspredning i rommet. Har rommet panel i himmling kan det også være fint med blank maling, blank maling kan gi rommet spennende reflekser og liv.

Hvordan jobber vi?
Først vil våre malere dekke alle møbler og hele gulvet slik at det ikke kommer maling på steder vi ikke ønsker. De fleste av oss har erfart å få malingflekker på gulv eller møbler som både er irriterende og ofte vanskelige å få bort. Derfor er det spesielt viktig når taket skal males at man gjør et grundig forarbeid når det gjelder å dekke til gulv og møbler.

Når alle flater og møbler er dekket, starter selve grunnarbeidet. Ved maling av tak gjelder mye av det samme som når en vegg skal males. Alle sprekker og hull etter gamle lamper må tettes, først da er vi klare for å starte selve malerarbeidet.

Vi i DinByggpartner er et malerfirma med lang erfaring med maling av tak, ofte blir vi kontaktet av kunder som har startet på jobben selv, men som ender opp med å finne ut at dette er en lang større jobb en de trodde i utgangspunktet.
«Alle kan male selv» er det mange som tror, men dette er et fagfelt som alle andre, det er fagkunnskap og erfaring som gir et godt resultat. Skal du være sikker på at du får et varig og pent resultat er det derfor viktig at erfarne og dyktige malere tar jobben. Vi har også god ekspertise innen maling av dørkarmer, vinduskarmer og listverk.

Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos DinByggpartner slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger at ditt maleroppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Inspirasjonsbilder - Maling av tak

Eksempler på takmaling

  • Maling av leiligheter, maling av tak, vegger, listverk, vinduer, dører.
  • Kontorer, tak, vegger, gulv. Lagerbygg, vegger, gulv.
  • Skoler, barnehager, kommunale og statlige eiendommer.
  • Nye hus, gipstak, vegger, lister
  • Forsikrings jobber etter brann og vannskader.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til maling av tak – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Maling av tak i Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen

Vi utfører også..

Andre oppdrag enn bare maling av tak. Vi vet hvor slitsom det er for våre kunder å måtte forholde seg til flere kontaktpersoner når en jobb skal utføres. Har du andre arbeidsoppgaver du trenger hjelp til? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi utfører det aller meste av oppdrag både inne og ute.

Hvorfor velge oss?

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser

Les mer om DinByggpartner AS

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Les tilbakemeldinger fra våre kunder.

Søkeord som leder til denne siden

Våre kunder søker også etter..

Maling av stuetak, Maling av tak, Maling av panel tak, Male gipstak, Male tak i betong, Innvendig takmaling, Male tak, Male himling, Male taket innendørs

Områder vi arbeider

Dette er områdene vi maler tak innvendig..

Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Lier og Drammen.